Τροχοί & TIR

Στον τελικό το συνεργείο Volvo της Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.

Στην τελική φάση του διαγωνισμού της VOLVO «VISTA 2017-2018», προκρίθηκαν οι μηχανικοί του συνεργείου Volvo Φορτηγών & Λεωφορείων της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Την επιτυχία των Ελλήν
Τρίτη 15/05/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στην τελική φάση του διαγωνισμού της VOLVO «VISTA 2017-2018», προκρίθηκαν οι μηχανικοί του συνεργείου Volvo Φορτηγών & Λεωφορείων της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.

Την επιτυχία των Ελλήνων μηχανικών κάνει ακόμα μεγαλύτερη το γεγονός πως στην ημιτελική φάση του θεσμού συμμετείχαν 231 ομάδες. Η ελληνική ομάδα -που αποτελείται από τους Ηλία Ανδρεάδη, Βασίλη Γεωργούτσο, Αλέκο Μπάιλα και Κώστα Καλογερόπουλο- συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 40 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία στις 25-26 Ιουνίου 2018.

«Η συμμετοχή της ομάδας των συνεργείων της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στην τελική φάση ενός τόσο σημαντικού διαγωνισμού όπως είναι αυτός της Volvo Vista, αποδεικνύει περίτρανα τη σκληρή δουλειά που γίνεται στο συνεργείο της εταιρείας μας με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας. Ο πελατοκεντρικός μας προσανατολισμός βοηθά στον τελικό μας στόχο που είναι η επιτυχής επισκευή με την πρώτη φορά- Right First Time.», δήλωσε η Τεχνική Διευθύντρια της Volvo Trucks της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., κα. Μαρία Δρούζα, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της προημιτελικής φάσης.

Υπενθυμίζεται πως ο διαγωνισμός VISTA (Volvo International Service Training Award) διεξάγεται κάθε δύο χρόνια μεταξύ του προσωπικού aftersales σε όλο τον κόσμο. Η φετινή διοργάνωση έχει τη μεγαλύτερη επιτυχία των 61 χρόνων ιστορίας του θεσμού, καθώς συμμετέχουν σε αυτή 19.553 εργαζόμενοι από το aftersales οι οποίοι έχουν δημιουργήσει 4.880 ομάδες.

Στο ίδιο τεύχος #362

PreviousNext