Τροχοί & TIR

Τεχνολογίες Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Μεταφορών και Παραγωγής

Την Πέμπτη 18 Απριλίου, το Operations Center πραγματοποιεί στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, μια μεγάλης κλίμακας συνεδριακή διοργάνωση ειδικά για τις άμεσα εφαρμόσιμες Τεχνολογίες στις Εμπ
Τετάρτη 10/04/2019 - 02:00
Κοινοποίηση στα Social Media
«End-to-end Supply Chain TECHNOLOGY DAY» ονομάζεται το συνέδριο του Operations Center που έχει ως θέμα τις άμεσα εφαρμόσιμες Τεχνολογίες στις Εμπορευματικές Μεταφορές και Διανομές, τα Κέντρα Διανομής, τις γραμμές συσκευασίας και τη διαχείριση των Αποθεμάτων.
«End-to-end Supply Chain TECHNOLOGY DAY» ονομάζεται το συνέδριο του Operations Center που έχει ως θέμα τις άμεσα εφαρμόσιμες Τεχνολογίες στις Εμπορευματικές Μεταφορές και Διανομές, τα Κέντρα Διανομής, τις γραμμές συσκευασίας και τη διαχείριση των Αποθεμάτων.

Την Πέμπτη 18 Απριλίου, το Operations Center πραγματοποιεί στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, μια μεγάλης κλίμακας συνεδριακή διοργάνωση ειδικά για τις άμεσα εφαρμόσιμες Τεχνολογίες στις Εμπορευματικές Μεταφορές και Διανομές, τα Κέντρα Διανομής, τις γραμμές συσκευασίας και τη διαχείριση των Αποθεμάτων.

Τίτλος του συνεδρίου είναι «End-to-end Supply Chain TECHNOLOGY DAY» και σε αυτό 40 διακεκριμένοι εισηγητές – επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος που προβλέπει πρωινή ολομέλεια, 4 παράλληλα workshops και απογευματινή ολομέλεια.

Ένα από τα παράλληλα workshops επικεντρώνει στις νέες τεχνολογίες διαχείρισης επαγγελματικού στόλου και οχημάτων, με θέματα προς συζήτηση τις τεχνολογίες τηλεματικής και routing, τα εναλλακτικά καύσιμα όπως το φυσικό αέριο και η ηλεκτροκίνηση, την εξοικονόμηση κόστους, την ψηφιοποίηση των εμπορευματικών μεταφορών, τη διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας κ.ά. Εισηγητές του συγκεκριμένου workshop είναι εκπρόσωποι των G4S Telematix, ΔΕΠΑ, Πέτρος Πετρόπουλος, Ηλιάδης Μεταφορές, Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος και Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους και Logistics.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να ενισχύσει τις προσπάθειες όσων επαγγελματιών ενδιαφέρονται να εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις τους τεχνολογικά (είτε αυτοί είναι οι ίδιοι οι επιχειρηματίες είτε οι decision makers μέσα στις επιχειρήσεις) αλλά και όσων επιθυμούν να «κρατήσουν επαφή» με τις νέες τεχνολογίες, ώστε:

  • Να λάβουν γνώση για όλο το φάσμα των hands-on τεχνολογιών γρήγορης απόδοσης.
  • Να παρακολουθήσουν «bottom down» αναλύσεις από προμηθευτές και συμβούλους.
  • Να ακούσουν την εμπειρία επιχειρήσεων που ήδη εφαρμόζουν τις τεχνολογίες.
  • Να έχουν τη δυνατότητα διατύπωσης ερωτημάτων και συζήτησης στο Workshop ενδιαφέροντός τους.
  • Να δουν προτεινόμενες εμπορικές λύσεις.

Σημειώνεται πως η εκδήλωση του Operations Center (www.operatiosncenter.eu) τελεί υπό την αιγίδα των EEL, ΟΦΑΕ, ΣΥΒΙΠΥΣ και ΕΕΒΨ.

PreviousNext