Τροχοί & TIR

Σεμινάρια για το Value Stream Mapping και τις αποθήκες

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου (09.00 – 16.15) και την Πέμπτη 21 Ιουνίου (09.00 – 17.00), θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Athens Avenue Hotel (Λεωφ. Συγγρού 182, Καλλιθέα), δύο διατμηματικά σεμινάρια. Το
Δευτέρα 28/05/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου (09.00 – 16.15) και την Πέμπτη 21 Ιουνίου (09.00 – 17.00), θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Athens Avenue Hotel (Λεωφ. Συγγρού 182, Καλλιθέα), δύο διατμηματικά σεμινάρια.

Το πρώτο θα έχει θέμα το Value Stream Mapping και το δεύτερο την οργάνωση, τη λειτουργία και την ασφάλεια των αποθηκών. Διοργανώνονται από το Operations Center σε συνεργασία με τον κ. Γιάννη Γιαννόπουλο (Supply Planning Manager της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας) και την εταιρεία OPTILOG Advisory Services, αντίστοιχα.

Το σεμινάριο για το Value Stream Mapping, απευθύνεται στους τομείς της Βιομηχανίας, του Εμπορίου (Λιανεμπόριο/Χονδρεμπόριο, Εξαγωγείς/Εισαγωγείς) κάθε οικονομικού κλάδου όπως και στις εταιρείες 3rd Party Logistics και Μεταφορών. Επιπλέον, αφορά σε στελέχη που είναι αρμόδια για την ανάπτυξη τεχνικών και εργαλείων Operational Excellence και Lean Management, όπως επίσης σε ανώτερα και μεσαία στελέχη από τις διευθύνσεις λειτουργιών, εργοστασίων και προγραμματισμού παραγωγής, εφοδιαστικής αλυσίδας/logistics, προμηθειών/αγορών, πωλήσεων και ποιότητας.

Το σεμινάριο για την οργάνωση, τη λειτουργία και την ασφάλεια των αποθηκών, απευθύνεται σε υπεύθυνους αποθηκών, εργοδηγούς, logistics/operations managers, στελέχη logistics και επιχειρηματίες από τους εξής κλάδους: Εταιρείες παροχής υπηρεσιών logistics (3PL), μεταφορικές εταιρείες με αποθηκευτικούς χώρους, ταχυμεταφορές, εμπορικές/ μεταποιητικές εταιρείες, εταιρείες λιανικού εμπορίου (retailers) και εταιρείες με in-house logistics.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ.: 210 9610093, email: info@operationscenter.eu, site: www.operationscenter.eu

PreviousNext