Τροχοί & TIR

Kοπή πίτας της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics

Το ετήσιο γεύμα και η κοπή της πίτας της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ), πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Μαρτίου στο Gazoo Events, με τη συμμετοχή στελεχών των Υπουργεί
Παρασκευή 05/04/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το ετήσιο γεύμα και η κοπή της πίτας της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ), πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Μαρτίου στο Gazoo Events, με τη συμμετοχή στελεχών των Υπουργείων Οικονομίας & Ανάπτυξης, Υποδομών & Μεταφορών, φορέων του κλάδου των Logistics, καθώς και εκπρoσώπων εταιρειών του ευρύτερου επιχειρηματικού χώρου.

Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του 2018 και παράλληλα πραγματοποιήθηκε η ενεργοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων στον κλάδο της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας», για το οποίο τα μαθήματα θα ξεκινήσουν εντός του προσεχούς Μαΐου. Εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους.

Σε ό,τι αφορά στους στόχους του 2019, κυριαρχεί η αποστολή για πρώτη φορά της ελληνικής υποψηφιότητας μέσω του συνδέσμου για νέους έως 34 χρόνων, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «2019 GCCA Europe Future Leader Award», ο οποίος διεξήχθη στις 20-22 Μαρτίου στις Βρυξέλλες από την Global Cold Chain Alliance, αλλά και η έναρξη των εργασιών του Cluster για την Εφοδιαστική Αλυσίδα. Σημειώνεται, πως το φλουρί κέρδισε ο κ. Σαμολαδάς Γιάννης και μαζί ένα διήμερο στο Grand Vytina Hotel, αλλά και ο κ. Μπουγάτσος Βασίλειος, παίρνοντας δύο συμμετοχές γευσιγνωσίας στο Club των Gastronomads.

PreviousNext