Αγγελίες

Εμφάνιση 1 - 1 από 1

Πωλείται MAN Lion's Coach

του 2015 φουλ extra (μόνο το λεωφορείο) σε υπεράριστη κατάσταση, ενταγμένο στο ΚΤΕΛ Αχαΐας, νούμερο 44, αγορασμένο από ελληνική αντιπροσωπεία (Παπαδάκη) καινούργιο. Μεγάλο σέρβις: Φεβρουάριος 2022. Αλλαγή δίσκο πλατό, έτος κατασκευής: 9/2015. Δυνατότητα ελέγχου εάν το επιθυμεί ο αγοραστής, όλα τα σέρβις στην ώρα τους, πλήρες ιστορικό στον Παπαδάκη. Όχι ενδιαφέρον για ανταλλαγή, δυνατότητα leasing στο όνομα του αγοραστή, εάν δεν υπάρχει όλο το ποσό. Τιμή: 120.000 ευρώ.

Για δημοσίευση στο site και στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR στείλτε μας τις αγγελίες με email στο info@troxoikaitir.gr ή με φαξ στο 210 3608131 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3602326. Οι αγγελίες δημοσιεύονται δωρεάν και οι φωτοαγγελίες με χρέωση είκοσι ευρώ.

Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR δημοσιεύει δωρεάν τις μικρές σας αγγελίες σχετικά με οτιδήποτε προσφέρετε ή ζητάτε και διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει παραπλανητικές αγγελίες. Το ΤΡΟΧΟΙ & TIR δεν ενεργεί ως μεσάζων, ούτε συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στις συναλλαγές που ενδεχομένως συνάπτονται. Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR καταγράφει τα τηλεφωνήματα, τα mail και τα fax των μικρών αγγελιών που λαμβάνει και τα δημοσιεύει. Ως εκ τούτου πριν από κάθε αγγελία πρέπει να εννοείται η φράση «Λάβαμε το ακόλουθο τηλεφώνημα…». Την ευθύνη έχει αποκλειστικά ο αναγνώστης να διερευνήσει, εάν το κείμενο ανταποκρίνεται ή όχι στην πραγματικότητα. Το ΤΡΟΧΟΙ & TIR δεν φέρει καμία ευθύνη για συνέπειες που δυνατόν προκύψουν από στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει αγγελίες που κατά την κρίση του είναι παραπλανητικές ή υποβολιμαίες. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να καθορίζει τον ανώτατο αριθμό καταχωρίσεων μιας αγγελίας πέραν των τριών που συνήθως καταχωρεί.

Φίλτρα

Φίλτρα