Το Περιοδικό

Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ

Με την εμπειρία τριών δεκαετιών στο χώρο του Ειδικού Τύπου, η εταιρεία Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ κατέχει σήμερα την πρώτη θέση στον τομέα της ενημέρωσης των επαγγελματιών της Μεταφοράς και των Logistics, καθώς και της επικοινωνίας των προϊόντων του Transport Industry.

Περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ και TIR

30 Χρόνια ΤΡΟΧΟΙ & TIR

30 Χρόνια ΤΡΟΧΟΙ & TIR - Επετειακό τεύχος

Κυρίαρχο μέσο επικοινωνίας είναι το μηνιαίο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR, το οποίο διανύει τον 26ο χρόνο από της εκδόσεώς του, τυγχάνει καθολικής αποδοχής από τους επαγγελματίες, αποτελεί σημείο έγκυρης αναφοράς για τις εξελίξεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, οδηγεί και δοκιμάζει πρώτο κάθε νέο μοντέλο, φορτηγό ή λεωφορείο, ενώ παράλληλα παρακολουθεί την τρέχουσα επικαιρότητα και δημοσιεύει όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις Μεταφορές και τα Logistics.

Οι βασικοί συντάκτες του περιοδικού TΡOXOI & TIR, είναι και επαγγελματίες οδηγοί με μακρά εμπειρία στα φορτηγά και λεωφορεία οποιασδήποτε κατηγορίας βάρους, εκπροσωπούν μάλιστα τη χώρα μας στους διεθνείς οργανισμούς κρίσεως των επαγγελματικών αυτοκινήτων - φορτηγών, van και pick up – και ταυτόχρονα συνεργάζονται με τα κορυφαία στελέχη της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας, των ευρωπαϊκών Ενώσεων Οδικών Μεταφορών και Logistics, επιμελητηριακούς φορείς κ.α.

Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR, κυκλοφορεί την πρώτη κάθε μήνα στα περίπτερα ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, είναι το πρώτο σε κυκλοφορία ενημερωτικό περιοδικό του συγκεκριμένου τομέα και πρώτο σε απορρόφηση διαφημιστικής δαπάνης για την προβολή των καινούργων επαγγελματικών αυτοκινήτων, συναφών με αυτά προϊόντων και υπηρεσιών. Με ελάχιστο αριθμό σελίδων τις 180 και υψηλές προδιαγραφές εκτύπωσης, το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR ικανοποιεί σε υψηλό βαθμό τόσο τον αναγνώστη του, όσο και των διαφημιζόμενο.

ΤΡΟΧΟΙ & TIR

Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων

Η επικοινωνία εξάλλου, των νέων μοντέλων στη χώρα μας, πέρα από τις σελίδες του περιοδικού, συμπληρώνεται με την προβολή τους στην πλέον επιτυχημένη για το συγκεκριμένο κλάδο ΄Εκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων – Truck Festival που πραγματοποιείται από το 2003 προσελκύοντας χιλιάδες αυτοκινητιστές, ιδιοκτήτες φορτηγών, υπευθύνους κίνησης στόλων φορτηγών ιδιωτικών επιχειρήσεων (fleet managers), τα στελέχη των μεταφορικών επιχειρήσεων και εταιρειών Logistics, ιδιοκτήτες τουριστικών και υπεραστικών λεωφορείων κ.α.
Η μαζική προσέλευση επισκεπτών – επαγγελματιών, η αμεσότητα επικοινωνίας εκθέτη – επαγγελματία, η ζωντανή ατμόσφαιρα με τις εντυπωσιακές παράλληλες εκδηλώσεις, αλλά κυρίως τα ικανοποιητικά εμπορικά αποτελέσματα για τους συμμετέχοντες εκθέτες, είναι τα βασικά πλεονεκτήματα της έκθεσης Επαγγελματικών Αυτοκινήτων – Truck Festival.

Η ιστοσελίδα www.troxoikaitir.gr

Ζωντανή, με καθημερινή ανανέωση και εναλλαγή θεμάτων, η ιστοσελίδα μας www.troxoikaitir.gr αποτελεί το καθημερινό, απόλυτα χρηστικό μέσο έγκαιρης ενημέρωσης. Παρέχει ένα πλήθος μοναδικών πληροφοριών που ενδιαφέρουν άμεσα τους επαγγελματίες και όσους αναζητούν πληροφορίες για τα επαγγελματικά αυτοκίνητα και τα δρώμενα στο χώρο των Μεταφορών και των Logistics. Οι κυριότερες επαγγελματικές ομάδες επισκεπτών της ιστοσελίδας www.troxoikaitir.gr έχουν κατά σειρά ως εξής:
Ιδιοκτήτες Φορτηγών αυτοκινήτων, ελεύθεροι επαγγελματίες ιδιοκτήτες ελαφρών αυτοκινήτων τύπου van και pick up, στελέχη μεταφορικών εταιρειών και επιχειρήσεων, οδηγοί ΦΔΧ και ΦΙΧ αυτοκινήτων, ιδιοκτήτες συνεργείων, μηχανικοί πωλητές επαγγελματικών αυτοκινήτων κ.α.
Εξάλλου, στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, facebook.com/troxoikaitir και twitter.com/troxoikaitir και youtube.com/user/troxoikaitir, η επικοινωνία με τους χιλιάδες αναγνώστες μας είναι καθημερινή, μαζική και χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό και γόνιμη ανταλλαγή σχολίων και απόψεων.

Εκδηλώσεις (Σεμινάρια, Ημερίδες, Open Days)

Χάρη στη δυναμική που η εταιρεία Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ, έχει αναπτύξει στον επικοινωνιακό τομέα και έχοντας μακρά εμπειρία στην οργάνωση εκθέσεων, είναι σε θέση να υποστηρίζει αποτελεσματικά εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες των εταιρειών του Κλάδου εισαγωγής και εμπορίας επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, προσδίδοντας ευρεία δημοσιότητα πριν και μετά το «event», παρέχοντας επιπλέον και τεχνική υποστήριξη για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.
Παράλληλα η Εκδόσεις Αγριμανάκη, προγραμματίζει, οργανώνει και πραγματοποιεί σεμινάρια και ημερίδες για την επιμόρφωση των επαγγελματιών πάνω σε αντικείμενα που ενδιαφέρουν άμεσα μεγάλες ομάδες αναγνωστών, όπως είναι η λειτουργία των ψηφιακών ταχογράφων, η οργάνωση των ωρών οδήγησης – ανάπαυσης των οδηγών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η ασφαλής και οικονομική οδήγηση φορτηγών και λεωφορείων κ.α. Ιδιαίτερη επιτυχία σημειώνουν επίσης οι ημερίδες για την επιμόρφωση των πωλητών επαγγελματικών αυτοκινήτων καθώς και άλλες εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα που πραγματοποιούνται με σκοπό τη σύσφιξη των επαγγελματικών σχέσεων και την επίτευξη συνεργειών μεταξύ των στελεχών του Κλάδου των αυτοκινήτων, της αμαξοποιίας, των ειδικών κατασκευαστών, των συνεργείων και ανταλλακτικών κ.α.

Εκδόσεις Αγριμανάκη Α.Ε. – Πληροφοριακά στοιχεία

Οι εκδόσεις Αγριμανάκη ξεκίνησαν ως ατομική επιχείρηση το 1988 με ιδρυτή τον Μανώλη Αγριμανάκη και αντικείμενο τις ειδικές εκδόσεις. Το 2002, πήραν τη νομική μορφή της ανωνύμου εταιρείας με βασικούς μετόχους τα μέλη της οικογένειας τα οποία και συνέβαλλαν αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της επιχείρησης με συνεχή προσωπική εργασία.
Σήμερα, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος, είναι η Θάλεια Αγριμανάκη και σύμβουλος έκδοσης ο Μανώλης Αγριμανάκης. Η εταιρεία από της ιδρύσεώς της καταγράφει συνεχή κερδοφορία, στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία στην οδό Ιπποκράτους 91, στο κέντρο της Αθήνας. Απασχολεί δέκα άτομα και συνεργάζεται με πλειάδα αμειβόμενων δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ στο εξωτερικό.
 Στα σχέδια της εταιρείας είναι η ενίσχυση της θέσης της στις παραπάνω δράσεις και η διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών πάντα προς τον ίδιο κλάδο, του Επαγγελματικού αυτοκινήτου, των Μεταφορών και των Logistics.

 

ΤΡΟΧΟΙ & TIR Awards