Αγγελίες

Εμφάνιση 1 - 20 από 78

iveco daily
Πωλείται Iveco Daily

σε άριστη κατάσταση με την άδειά του.

atlantic
Ζητούνται Πωλητές για Ελλάδα και Κύπρο

Η εταιρεία GREEN AUTO SALES, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Αυστριακής BERGERecotrail, αναζητά συνεργάτη πωλήσεων για Ελλάδα και Κύπρο. https://www.autocrete.org/ , e-mail:green@autocrete.org    

βυτίο λυμάτων
Πωλείται ή Μισθώνεται Βυτιοφόρο λυμάτων DAF

με αυτόματο,Euro 6 τράκτορα, άριστης κατάστασης 2015 (493.000 ΚΛΜ), καινούριο, αχρησιμοποίητο βαρέλι με εσωτερική έξτρα επίστρωση
πολυουρεθάνης, καινούρια αντλία, σασμανάκι. άριστο σασί, τριαξονικό επικαθήμενο με 2 ανασηκωμένους άξονες, ασφάλεια, σωλήνες, τέλη κυκλοφορίας 2021, έτοιμο για δουλειά, σε μοναδική τιμή.

Ζήτηση Οδηγού

Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ A.E. ζητεί οδηγό φορτηγού αυτοκινήτου μεταφοράς φιαλών με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής με επαγγελματικό δίπλωμα τρίτης κατηγορίας καθώς και ADR.  Η αμοιβή του θα γίνεται με την έκδοση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών.  

Ενοικιάζεται πιστοποιητικό

επαγγελματικής επάρκειας οδικού μεταφορέα. Τιμή συζητήσιμη.

Ζητείται οδηγός

για Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε επικαθήμενο ψυγείο.  

Ζητείται οδηγός

με επαγγελματικό δίπλωμα Ε' και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου για πλήρη απασχόληση σε εταιρεία εκκενώσεων βόθρων και μεταφοράς λυμάτων στην Ανατολική Αττική.

Ζητούνται Οδηγοί

Η εταιρία ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε. επιθυμεί να προσλάβει άμεσα οδηγούς για πενθήμερη, οχτάωρη απασχόληση και κίνηση εντός Αττικής. Προσόντα: Δίπλωμα οδήγησης Γ’ κατηγορίας, επιθυμητό δίπλωμα οδήγησης Ε’ κατηγορίας, εμπειρία σε επικαθήμενα, ΠΕΙ, Ψηφιακός Ταχογράφος. Αποστολή βιογραφικού με πρόσφατη φωτογραφία: https://recycling-center.gr/, E: secretary@recycling-center.gr, jhalvatzis@recycling-center.gr,

Ενοικιάζεται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Επάρκειας

οδικών μεταφορών, εθνικών και διεθνών, και επιβατικών.
 

Ενοικιάζεται κάρτα οδικού μεταφορέα

εθνικών και διεθνών μεταφορών με τον χρόνο. Τιμή: 1.000 ευρώ.

Πωλείται ή ενοικιάζεται άδεια

Δ.Χ., 40 τόνων, αποχαρακτηρισμένη. Τιμή: 8.000 ευρώ, συζητήσιμη.  

Πωλείται ή ενοικιάζεται άδεια

Δ.Χ., 40 τόνων, αποχαρακτηρισμένη. Τιμή: 8.000 ευρώ, συζητήσιμη.

Ενοικιάζεται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Επάρκειας

 εθνικών μεταφορών. Τιμή: 100 ευρώ. Περιοχή: Ν. Κυκλάδων.

Ζητείται οδηγός

με επαγγελματικό δίπλωμα Ε' και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου για πλήρη απασχόληση σε εταιρία εκκενώσεων βόθρων και μεταφοράς λυμάτων στην Ανατολική Αττική.

Ενοικιάζεται Πιστοποιητικό

Επαγγελματικής Επάρκειας εθνικών μεταφορών. Τιμή: 100 ευρώ. Περιοχή: Ν. Κυκλάδων.  

​​​​​​​Ζητείται οδηγός

μέχρι 40 ετών από την εταιρεία AutoTotal με έδρα την Αθήνα. Προσόντα: Δίπλωμα Γ' κατηγορίας, δίπλωμα Ε' κατηγορίας (επιθυμητό), με ήθος, εργατικότητα και διάθεση για εργασία. Βιογραφικό: info@autototal.gr.
 

Πωλείται MAN Lion's Coach

του 2015 φουλ extra (μόνο το λεωφορείο) σε υπεράριστη κατάσταση, ενταγμένο στο ΚΤΕΛ Αχαΐας, νούμερο 44, αγορασμένο από ελληνική αντιπροσωπεία (Παπαδάκη) καινούργιο. Μεγάλο σέρβις: Φεβρουάριος 2022. Αλλαγή δίσκο πλατό, έτος κατασκευής: 9/2015. Δυνατότητα ελέγχου εάν το επιθυμεί ο αγοραστής, όλα τα σέρβις στην ώρα τους, πλήρες ιστορικό στον Παπαδάκη. Όχι ενδιαφέρον για ανταλλαγή, δυνατότητα leasing στο όνομα του αγοραστή, εάν δεν υπάρχει όλο το ποσό. Τιμή: 120.000 ευρώ.

Ενοικιάζεται Πιστοποιητικό

Επαγγελματικής Επάρκειας οδικών μεταφορών, εθνικών και διεθνών, καθώς και Επιβατικών.
 

Ζητείται οδηγός

μέχρι 40 ετών από την εταιρεία AutoTotal με έδρα την Αθήνα. Προσόντα: Δίπλωμα Γ' κατηγορίας, δίπλωμα Ε' κατηγορίας (επιθυμητό), με ήθος, εργατικότητα και διάθεση για εργασία. Βιογραφικό: info@autototal.gr.

Ενοικιάζεται πιστοποιητικό

επαγγελματικής επάρκειας μεταφορών εμπορευμάτων.

Για δημοσίευση στο site και στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR στείλτε μας τις αγγελίες με email στο info@troxoikaitir.gr ή με φαξ στο 210 3608131 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3602326. Οι αγγελίες δημοσιεύονται δωρεάν και οι φωτοαγγελίες με χρέωση είκοσι ευρώ.

Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR δημοσιεύει δωρεάν τις μικρές σας αγγελίες σχετικά με οτιδήποτε προσφέρετε ή ζητάτε και διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει παραπλανητικές αγγελίες. Το ΤΡΟΧΟΙ & TIR δεν ενεργεί ως μεσάζων, ούτε συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στις συναλλαγές που ενδεχομένως συνάπτονται. Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR καταγράφει τα τηλεφωνήματα, τα mail και τα fax των μικρών αγγελιών που λαμβάνει και τα δημοσιεύει. Ως εκ τούτου πριν από κάθε αγγελία πρέπει να εννοείται η φράση «Λάβαμε το ακόλουθο τηλεφώνημα…». Την ευθύνη έχει αποκλειστικά ο αναγνώστης να διερευνήσει, εάν το κείμενο ανταποκρίνεται ή όχι στην πραγματικότητα. Το ΤΡΟΧΟΙ & TIR δεν φέρει καμία ευθύνη για συνέπειες που δυνατόν προκύψουν από στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει αγγελίες που κατά την κρίση του είναι παραπλανητικές ή υποβολιμαίες. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να καθορίζει τον ανώτατο αριθμό καταχωρίσεων μιας αγγελίας πέραν των τριών που συνήθως καταχωρεί.

Φίλτρα

Φίλτρα