Αγγελίες

Εμφάνιση 1 - 20 από 110

iveco daily
Πωλείται Iveco Daily

σε άριστη κατάσταση με την άδειά του.

atlantic
Ζητούνται Πωλητές για Ελλάδα και Κύπρο

Η εταιρεία GREEN AUTO SALES, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Αυστριακής BERGERecotrail, αναζητά συνεργάτη πωλήσεων για Ελλάδα και Κύπρο. https://www.autocrete.org/ , e-mail:green@autocrete.org    

βυτίο λυμάτων
Πωλείται ή Μισθώνεται Βυτιοφόρο λυμάτων DAF

με αυτόματο,Euro 6 τράκτορα, άριστης κατάστασης 2015 (493.000 ΚΛΜ), καινούριο, αχρησιμοποίητο βαρέλι με εσωτερική έξτρα επίστρωση
πολυουρεθάνης, καινούρια αντλία, σασμανάκι. άριστο σασί, τριαξονικό επικαθήμενο με 2 ανασηκωμένους άξονες, ασφάλεια, σωλήνες, τέλη κυκλοφορίας 2021, έτοιμο για δουλειά, σε μοναδική τιμή.

Η MAKIOS LOGISTICS αναζητά αυτοκινητιστές
Η MAKIOS LOGISTICS αναζητά αυτοκινητιστές

με τράκτορα ή τριαξονικό για συνεργασία στο τμήμα μεταφοράς συσκευασμένων προϊόντων της εταιρείας. Η εταιρεία παρέχει το ρυμουλκούμενο για την αποκλειστική συνεργασία με τον αυτοκινητιστή, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα χρηματοδότησης από την πλευρά της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Θεοδουλίδη κατά τις ώρες 11:00 – 16:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Πωλείται VW Transporter T5,

ελληνικής αντιπροσωπείας, με 86.000 χλμ.

Πωλείται τουριστικό λεωφορείο

21 θέσεων, Mercedes Sprinter 516 CDI , χρονολογία 2012, πετρέλαιο, 2143cc. Τιμή συζητήσιμη.

Ενοικιάζεται Π.Ε.Ε.

για φορτηγά. Τιμή προσιτή.

Πωλείται άδεια

δημοσίας 40 τόνων, χωρίς οφειλές. Τιμή: 9.000 ευρώ, συζητήσιμη.

Ενοικιάζεται Π.Ε.Ε.

για λεωφορεία. Τιμή συζητήσιμη.
 

Ζητούνται οδηγοί

Ε’ κατηγορίας στη Γερμανία. Στουτγκάρδη με Ελληνικά ή Αγγλικά ή Γερμανικά. Μισθός έγγαμου 2.600 καθαρά για 12ωρη βάρδια (7 ώρες οδήγηση 5
αναμονές). Νοτιοδυτική Γερμανία: με Αγγλικά ή Γερμανικά εθνικές μεταφορές μισθός έγγαμου 3.100 καθαρά. Νοτιοδυτική Γερμανία: με Αγγλικά ή Γερμανικά τοπικές μεταφορές σε βάρδιες μισθός έγγαμου 2.900 καθαρά. Αποστολή βιογραφικού: cv@hrstrategy.gr Hrstrategy Human Resources: (www.hrstrategy.gr)

Ζήτηση εργασίας

Επαγγελματίας οδηγός Γ’ κατηγορίας αναζητά εργασία σε όλη την Ελλάδα.

Ενοικιάζεται Π.Ε.Ε.

για φορτηγά. Τιμή προσιτή.  

Πωλείται Iveco Daily

σε άριστη κατάσταση με την άδειά του.

Ενοικιάζεται επαγγελματική άδεια

οδικού μεταφορέα. Τιμή: 1.200€/ χρόνο.    

Ενοικίαση άδεια

οδικού μεταφορέα εθνικών μεταφορών.
 

Πωλείται φορτηγό ψυγείο

με άδεια κεφαλή λόγω συνταξιοδότησης με δυνατότητα συνεργασίας με μεγάλο κέντρο Logistics της Θεσσαλονίκης.

Ενοικιάζεται Π.Ε.Ε.

για λεωφορεία. Τιμή συζητήσιμη.

Ενοικιάζεται άδεια

οδικού μεταφορέα εθνικών μεταφορών. Τιμή συζητήσιμη.

Ενοικιάζεται Πιστοποιητικό

Επαγγελματικής Επάρκειας εθνικών και διεθνών μεταφορών επιβατών και επίσης άδεια τουρισμού. Τιμή: 130 ευρώ, συζητήσιμη.

Πωλούνται δυο άδειες

Δ.Χ. 25 τόνων (κεφαλές) λόγω συνταξιοδότησης.
 

Για δημοσίευση στο site και στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR στείλτε μας τις αγγελίες με email στο info@troxoikaitir.gr ή με φαξ στο 210 3608131 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3602326. Οι αγγελίες δημοσιεύονται δωρεάν και οι φωτοαγγελίες με χρέωση είκοσι ευρώ.

Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR δημοσιεύει δωρεάν τις μικρές σας αγγελίες σχετικά με οτιδήποτε προσφέρετε ή ζητάτε και διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει παραπλανητικές αγγελίες. Το ΤΡΟΧΟΙ & TIR δεν ενεργεί ως μεσάζων, ούτε συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στις συναλλαγές που ενδεχομένως συνάπτονται. Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR καταγράφει τα τηλεφωνήματα, τα mail και τα fax των μικρών αγγελιών που λαμβάνει και τα δημοσιεύει. Ως εκ τούτου πριν από κάθε αγγελία πρέπει να εννοείται η φράση «Λάβαμε το ακόλουθο τηλεφώνημα…». Την ευθύνη έχει αποκλειστικά ο αναγνώστης να διερευνήσει, εάν το κείμενο ανταποκρίνεται ή όχι στην πραγματικότητα. Το ΤΡΟΧΟΙ & TIR δεν φέρει καμία ευθύνη για συνέπειες που δυνατόν προκύψουν από στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει αγγελίες που κατά την κρίση του είναι παραπλανητικές ή υποβολιμαίες. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να καθορίζει τον ανώτατο αριθμό καταχωρίσεων μιας αγγελίας πέραν των τριών που συνήθως καταχωρεί.

Φίλτρα

Φίλτρα