Αγγελίες

Εμφάνιση 1 - 20 από 58

iveco daily
Πωλείται Iveco Daily

σε άριστη κατάσταση με την άδειά του.

atlantic
Ζητούνται Πωλητές για Ελλάδα και Κύπρο

Η εταιρεία GREEN AUTO SALES, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Αυστριακής BERGERecotrail, αναζητά συνεργάτη πωλήσεων για Ελλάδα και Κύπρο. https://www.autocrete.org/ , e-mail:green@autocrete.org    

βυτίο λυμάτων
Πωλείται ή Μισθώνεται Βυτιοφόρο λυμάτων DAF

με αυτόματο,Euro 6 τράκτορα, άριστης κατάστασης 2015 (493.000 ΚΛΜ), καινούριο, αχρησιμοποίητο βαρέλι με εσωτερική έξτρα επίστρωση
πολυουρεθάνης, καινούρια αντλία, σασμανάκι. άριστο σασί, τριαξονικό επικαθήμενο με 2 ανασηκωμένους άξονες, ασφάλεια, σωλήνες, τέλη κυκλοφορίας 2021, έτοιμο για δουλειά, σε μοναδική τιμή.

Ενοικιάζεται πιστοποιητικό

επαγγελματικής επάρκειας για την Οδική Μεταφορά Εμπορευμάτων σε μεταφορική εταιρεία.

Πωλείται ή ενοικιάζεται άδεια ταξί

με δικαίωμα και για εννιαθέσιο. Διαθέσιμες δυο άδειες, τιμή: 14.000 ευρώ έκαστη. Έδρα: Χαλκίδα.

Πωλείται ή ενοικιάζεται άδεια ταξί

με δικαίωμα και για εννιαθέσιο. Διαθέσιμες δυο άδειες, τιμή: 14.000 ευρώ έκαστη. Έδρα: Χαλκίδα.

Ζητείται οδηγός

με δίπλωμα Ε κατηγορίας, ΠΕΙ και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου για δρομολόγια εθνικών μεταφορών, με έδρα Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Ζήτηση Εργασίας

Οδηγός Ε' κατηγορίας με ΠΕΙ και κάρτα ψηφιακού ταχογραφου με χρονιάς εμπειρίας ζητεί εργασία εντός Ελλάδας  

Ενοικιάζεται κάρτα

οδικού μεταφορέα επιβατών.  

Ζήτηση Οδηγού

Εταιρεία catering στο Κορωπί αναζητά οδηγό Γ' Κατηγορίας.  

Ενοικιάζεται άδεια

Φ.Δ.Χ. 250 € /μήνα  πλέον ΦΠΑ

Ενοικίαση χώρων

Ενοικιάζονται ακάλυπτοι χώροι 2 στρεμμάτων, 500 μέτρα και 1700 μέτρα στη Μεταμόρφωση προς 1 ευρώ/τμ.
Ενοικιάζονται αποθήκες 250 τμ και 200 τμ σιδηροκατασκευές στη Μεταμόρφωση προς 3,5 ευρώ/τμ.  Ενοικιάζονται θέσεις πάρκινγκ-στάθμευσης στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Ενοικιάζεται άδεια

ΦΔΧ και επαγγελματική άδεια. Τιμή 320 ευρώ.

Ενοικιάζεται άδεια

μεταφορέα διεθνών και εθνικών.
 

Ενοικίαση Άδειας

Δ.Χ. Τιμή: 280 ευρώ (+ ΦΠΑ)/ μήνα.
 

Ενοικιάζεται άδεια

Δημοσίας Χρήσης 40 τόνων, 350 ευρώ/ μήνα.

Ζητούνται Οδηγοί – Διανομείς

για Εταιρεία Δημοσίας χρήσης στον Βοτανικό: Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, Δίπλωμα οδήγησης Γ’ κατηγορίας, Ηλεκτρονικός Ταχογράφος και ΠΕΙ. Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση, Γνώση οδικού δικτύου λεκανοπεδίου Αττικής. Κύρια καθήκοντα: Οργάνωση και συντονισμός καθημερινών δρομολογίων, Συνεργασία με τον Υπεύθυνο του τμήματος για την αποτελεσματική εκτέλεση των παραγγελιών, Παραδόσεις των παραγγελιών στα καταστήματα, Έλεγχος και Φροντίδα του οχήματός του. Παροχές: Άριστο & ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, Πλήρης απασχόληση και ασφάλιση, Συνέπεια στην μισθοδοσία, Δυνατότητα εξέλιξης στο οργανόγραμμα της εταιρείας.

Ζητείται οδηγός

με δίπλωμα Ε κατηγορίας, ΠΕΙ και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, για δρομολόγια διεθνών μεταφορών.

Ζητούνται οδηγοί

Ε’ κατηγορίας με ADR και Π.Ε.Ι.

Ζητείται οδηγός

για διεθνείς μεταφορές.

Για δημοσίευση στο site και στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR στείλτε μας τις αγγελίες με email στο info@troxoikaitir.gr ή με φαξ στο 210 3608131 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3602326. Οι αγγελίες δημοσιεύονται δωρεάν και οι φωτοαγγελίες με χρέωση είκοσι ευρώ.

Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR δημοσιεύει δωρεάν τις μικρές σας αγγελίες σχετικά με οτιδήποτε προσφέρετε ή ζητάτε και διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει παραπλανητικές αγγελίες. Το ΤΡΟΧΟΙ & TIR δεν ενεργεί ως μεσάζων, ούτε συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στις συναλλαγές που ενδεχομένως συνάπτονται. Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR καταγράφει τα τηλεφωνήματα, τα mail και τα fax των μικρών αγγελιών που λαμβάνει και τα δημοσιεύει. Ως εκ τούτου πριν από κάθε αγγελία πρέπει να εννοείται η φράση «Λάβαμε το ακόλουθο τηλεφώνημα…». Την ευθύνη έχει αποκλειστικά ο αναγνώστης να διερευνήσει, εάν το κείμενο ανταποκρίνεται ή όχι στην πραγματικότητα. Το ΤΡΟΧΟΙ & TIR δεν φέρει καμία ευθύνη για συνέπειες που δυνατόν προκύψουν από στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει αγγελίες που κατά την κρίση του είναι παραπλανητικές ή υποβολιμαίες. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να καθορίζει τον ανώτατο αριθμό καταχωρίσεων μιας αγγελίας πέραν των τριών που συνήθως καταχωρεί.

Φίλτρα

Φίλτρα