Αγγελίες

Εμφάνιση 1 - 20 από 95

βυτίο λυμάτων
Πωλείται ή Μισθώνεται Βυτιοφόρο λυμάτων

με αυτόματο, DAF euro 6 τράκτορα, κλιματισμός -θέρμανση, υπεράριστης κατάστασης 2015 (493.000 χλμ), καινούριο βαρέλι με εσωτερική έξτρα επίστρωση πολυουρεθάνης, αντλία, σασμανάκι. Εξαιρετικό σασί. Τριαξονικό επικαθήμενο με 2 ανασηκώμενους άξονες (τεμπέληδες). Πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας 2021,  πιστοποιητικό ελέγχου ψηφιακού  ταχογράφου, σήμα ΗΑΣ, πιστοποιητικό ΚΤΕΟ, κόφτη, ΑBS, με σωλήνες βαρέως τύπου ολοκληρωμένοι, με μήκος για πάσης φύσεως φόρτωμα. Έτοιμο για δουλειά. Προτάσεις από επαρχία. Τιμή μετρητοίς: 80.000 ευρώ. Το παρόν μπορεί να μισθωθεί επίσης σε εταιρεία προς 1.500 ευρώ τον μήνα.

Η MAKIOS LOGISTICS αναζητά αυτοκινητιστές
Η MAKIOS LOGISTICS αναζητά αυτοκινητιστές

με τράκτορα ή τριαξονικό για συνεργασία στο τμήμα μεταφοράς συσκευασμένων προϊόντων της εταιρείας. Η εταιρεία παρέχει το ρυμουλκούμενο για την αποκλειστική συνεργασία με τον αυτοκινητιστή, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα χρηματοδότησης από την πλευρά της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Θεοδουλίδη κατά τις ώρες 11:00 – 16:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Πωλείται VW Transporter T5,

ελληνικής αντιπροσωπείας, με 86.000 χλμ.

Πωλείται τουριστικό λεωφορείο

21 θέσεων, Mercedes Sprinter 516 CDI , χρονολογία 2012, πετρέλαιο, 2143cc. Τιμή συζητήσιμη.

Πωλούνται δυο άδειες

Δ.Χ. 25 τόνων (κεφαλές) λόγω συνταξιοδότησης.
 

Ενοικιάζεται άδεια

Φ.Δ.Χ. 250 ευρώ. Ιδιοκτήτης καθαρός από χρέη.

Ενοικιάζεται άδεια

Δ.Χ. Τιμή 350 ευρώ.

Ζήτηση Οδηγού

Ζητείται οδηγός, με δίπλωμα Ε’ κατηγορίας. Επιθυμητή́ η ψηφιακή́ κάρτα ταχογράφου, η γνώση χρήσης γερανού́ για ξύλα και η εμπειρία στο βουνό́. Απαιτητικό́ ωράριο. Έδρα: Νεοχώρι Χαλκιδικής. Πλήρης ασφάλιση. Ο μισθός θα συζητηθεί με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο ανάλογα με τις δυνατότητές του.

Ζήτηση Οδηγού

Από μεταφορική εταιρεία ζητείται οδηγός Ε' κατηγορίας και ΠΕΙ , για σιλοφόρο, με εμπειρία και καλή διάθεση συνεργασίας. Έδρα Δραπετσώνα. Βιογραφικό: drimeaelastika@ gmail.com

Ζήτηση Οδηγών

Η Μεταφορική Εταιρεία ATLANTIC SA, μέλος του ομίλου εταιρειών ATLANTIC GROUP, με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης ενδιαφέρεται να προσλάβει: Οδηγούς με δίπλωμα Ε κατηγορίας για όλη την Ελλάδα, με απαραίτητη προϋπηρεσία και συστάσεις. Προσφέρονται πλήρης απασχόληση, ανταγωνιστικό σύστημα αποδοχών, δυνατότητες προσωπικής εξέλιξης μέσα σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον και διαρκής εκπαίδευση. Για όλα τα βιογραφικά θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

Πωλείται Mercedes-Benz 1824

φορτηγό Ι.Χ. ανατρεπόμενο, σπαστά παραπέτια με γερανό HIAB 100 με πινακίδες. ΚΤΕΟ έως Νοέμβριο του 2021, πληρωμένα τέλη του 2021, σε καλή κατάσταση, ιδιώτης, όχι scrap, όχι εξαγωγή. Τιμή: 21.500 ευρώ, συζητήσιμη.

Πώληση άδειας φορτηγού

Δ.Χ. 33 τόνων, πληρωμένες υποχρεώσεις, άμεση μεταβίβαση, λόγω συνταξιοδότησης.
 

Ζήτηση οδηγού

Εταιρεία διεθνών μεταφορών με έδρα τη Θεσσαλονίκη ζητά οδηγό με εμπειρία στις διεθνείς μεταφορές σε φορτηγά ψυγεία. Μόνιμη απασχόληση, σταθερές αποδοχές, ετήσιο Bonus.

Ενοικιάζονται χώροι στάθμευσης

(πάρκινγκ φορτηγών) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής, επί της οδού Τατοΐου 407, Αχαρνές. Σε κομβικό σημείο.

Μεταφορές και μετακομίσεις

από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα (από και προς όλες τις επαρχιακές πόλεις και νησιά). Αναλαμβάνουμε από απλή μεταφορά έως πλήρες πακέτο υπηρεσιών μετακόμισης. Λύσιμο-δέσιμο επίπλων, αποθηκεύσεις, υλικά συσκευασίας. Μόνιμο και έμπειρο προσωπικό, σύγχρονα φορτηγά κλειστού τύπου με υδραυλική πόρτα. Εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. www.metakomish.gr.

Πωλείται ΦΔΧ ψυγείο

16 τόνων του 2003 με άδεια, κεφαλή, συνεργαζόμενο με μεγάλη εταιρεία Logistics, λόγω συνταξιοδότησης.

Mercedes 211 CDI Sprinter,

2.800 μικτό, 2002 μοντέλο, 152.000 χιλιόμετρα, Ι.Χ. αγροτικό.

Ενοικιάζεται άδεια

Δ.Χ., τιμή 280 ευρώ/μήνα.

Αναζητώ εργασία

ως οδηγός ψυγείου διεθνών ή εθνικών μεταφορών. Διαθέτω εμπειρία 40 χρόνων.

Ζητούνται συνεργάτες,

κάτοχοι ΦΔΧ επικαθήμενα και συρόμενα για τη γραμμή Αθήνα- Θεσσαλονίκη και Αθήνα-Ιταλία για μόνιμη συνεργασία.

Για δημοσίευση στο site και στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR στείλτε μας τις αγγελίες με email στο info@troxoikaitir.gr ή με φαξ στο 210 3608131 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3602326. Οι αγγελίες δημοσιεύονται δωρεάν και οι φωτοαγγελίες με χρέωση είκοσι ευρώ.

Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR δημοσιεύει δωρεάν τις μικρές σας αγγελίες σχετικά με οτιδήποτε προσφέρετε ή ζητάτε και διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει παραπλανητικές αγγελίες. Το ΤΡΟΧΟΙ & TIR δεν ενεργεί ως μεσάζων, ούτε συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στις συναλλαγές που ενδεχομένως συνάπτονται. Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR καταγράφει τα τηλεφωνήματα, τα mail και τα fax των μικρών αγγελιών που λαμβάνει και τα δημοσιεύει. Ως εκ τούτου πριν από κάθε αγγελία πρέπει να εννοείται η φράση «Λάβαμε το ακόλουθο τηλεφώνημα…». Την ευθύνη έχει αποκλειστικά ο αναγνώστης να διερευνήσει, εάν το κείμενο ανταποκρίνεται ή όχι στην πραγματικότητα. Το ΤΡΟΧΟΙ & TIR δεν φέρει καμία ευθύνη για συνέπειες που δυνατόν προκύψουν από στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει αγγελίες που κατά την κρίση του είναι παραπλανητικές ή υποβολιμαίες. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να καθορίζει τον ανώτατο αριθμό καταχωρίσεων μιας αγγελίας πέραν των τριών που συνήθως καταχωρεί.

Φίλτρα

Φίλτρα