Τροχοί & TIR

Η DAF βράβευσε την ERGOTRAK

Το βραβείο «DAF Sales Operations» απονεμήθηκε στην ERGOTRAK για τις επιχειρηματικές της επιδόσεις, στο ετήσιο συνέδριο πωλήσεων που πραγματοποίησε πρόσφατα η DAF στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας. Σημειών
Δευτέρα 02/03/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Ο Διευθυντής του κλάδου Βαρέων Οχημάτων της ERGOTRAK, κος Νίκος Κυριακίδης
Ο Διευθυντής του κλάδου Βαρέων Οχημάτων της ERGOTRAK, κος Νίκος Κυριακίδης

Το βραβείο «DAF Sales Operations» απονεμήθηκε στην ERGOTRAK για τις επιχειρηματικές της επιδόσεις, στο ετήσιο συνέδριο πωλήσεων που πραγματοποίησε πρόσφατα η DAF στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας.

Σημειώνεται, πως ανάμεσα σε 50 συνεργαζόμενες χώρες του δικτύου της DAF, η ERGOTRAK ξεχώρισε τόσο για τα ποσοτικά όσο και ποιοτικά κριτήρια που είχαν τεθεί από την ολλανδική μάρκα, για την κατηγορία των ανταλλακτικών.

«Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδας μας. Είμαστε χαρούμενοι και πολύ περήφανοι! Διασφαλίζουμε ότι τα πρότυπα που έχει θέσει η DAF είναι σε υψηλά επίπεδα. Εργαζόμαστε με θετική σκέψη και στόχος μας είναι πάντα να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας», δήλωσε περιχαρής ο Διευθυντής του κλάδου Βαρέων Οχημάτων της ERGOTRAK, κος Νίκος Κυριακίδης, ο οποίος παρέλαβε και το βραβείο.

Υπενθυμίζεται, πως η ERGOTRAK η οποία αποτελεί μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, αντιπροσωπεύει τα φορτηγά του ολλανδικού οίκου DAF Trucks N.V. στη χώρα μας από το τέλος του 1999, κατέχοντας ικανοποιητικό μερίδιο αγοράς.

Στο ίδιο τεύχος #383

PreviousNext