Τροχοί & TIR

Αλλάζει η ώρα στις 29 Μαρτίου – Προσοχή στις παραδόσεις

Μία ώρα μπροστά θα γυρίσουμε του δείκτες των ρολογιών μας την Κυριακή 29 Μαρτίου. Τα ξημερώματα, λοιπόν, της 29ης Μαρτίου θα τεθεί σε εφαρμογή η θερινή ώρα και οι μεταφορείς θα πρέπει να προσέξουν τ
Τετάρτη 11/03/2020 - 12:34
Κοινοποίηση στα Social Media

Μία ώρα μπροστά θα γυρίσουμε του δείκτες των ρολογιών μας την Κυριακή 29 Μαρτίου.

Τα ξημερώματα, λοιπόν, της 29ης Μαρτίου θα τεθεί σε εφαρμογή η θερινή ώρα και οι μεταφορείς θα πρέπει να προσέξουν τον προγραμματισμό των δρομολογίων τους – αναχωρήσεις, αφίξεις, φορτώσεις κ.λ.π. – ώστε να είναι συνεπείς προς τους πελάτες τους.

Σημειώνεται, πως ώρα θα αλλάξουμε και τον Οκτώβριο του 2020, αλλά είναι ακόμη άγνωστο, αν αυτή η αλλαγή θα είναι και η τελευταία ή όχι για την Ευρώπη. Υπενθυμίζεται, πως η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει αποφασίσει την κατάργηση της αλλαγής ώρας το 2021. Σύμφωνα με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η αλλαγή ώρας πρέπει να σταματήσει την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2021 για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θέλουν να διατηρήσουν μόνιμα τη θερινή ώρα, ενώ για τα κράτη – μέλη που επιθυμούν τη χειμερινή ώρα, η αλλαγή θα γίνει την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου 2021.

PreviousNext