Τροχοί & TIR

Αυστρία: Κλείνει η σήραγγα Arlberg προς τις δύο κατευθύνσεις για 7 μήνες

Εναλλακτικές διαδρομές
Τετάρτη 10/04/2024 - 16:29
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: ASFINAG
φωτό: ASFINAG

Μια δύσκολη περίοδος πλησιάζει για τους αυτοκινητιστές που οδηγούν μέσα από τις αυστριακές περιοχές του Τιρόλου και του Vorarlberg. Η σήραγγα Arlberg μήκους σχεδόν 14 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας S16 θα παραμείνει κλειστή για περισσότερους από επτά μήνες και συγκεκριμένα από τις 15 Απριλίου έως τις 22 Νοεμβρίου 2024.

Αυτό οφείλεται σε εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Ως αποτέλεσμα, η αυστριακή οδική αρχή ASFINAG (Ανώνυμη Εταιρεία Χρηματοδότησης Αυτοκινητοδρόμων και Αυτοκινητοδρόμων ταχείας κυκλοφορίας) έχει δημιουργήσει μια διαδικτυακή πλατφόρμα που παρέχει ολοκληρωμένες πληροφορίες για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το κλείσιμο της σήραγγας Arlberg (αυτοκινητόδρομος S16 Arlberg).

Εναλλακτικές διαδρομές

- μέσω Rosenheim-Munich (Γερμανία),

- μέσω Gotthard Tunnel (Ελβετία),

- μέσω San Bernardino (Ελβετία).

Με χειμερινά ελαστικά στο Τιρόλο έως τις 15 Απριλίου

Λόγω χιονοπτώσεων στο Τιρόλο και ειδικά στον αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας Arlberg και στον αυτοκινητόδρομο Brenner, η ASFINAG έχει κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες και συμβουλεύει τους οδηγούς να ταξιδεύουν μόνο με χειμερινό εξοπλισμό (η απαίτηση χειμερινών ελαστικών ισχύει έως τις 15 Απριλίου), να προσαρμόσουν την ταχύτητά τους στις συνθήκες και να αυξήσουν την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα.

PreviousNext