Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Νέα Οδός πραγματοποιεί Άσκηση Επιχειρησιακής Ετοιμότητας και Αποχιονισμού Χειμερινής Περιόδου, με την ονομασία «Μαρτίνο 2025», στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ.
Ειδικότερα, την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου από τις 09:00 έως και τις 12:00 θα υπάρχουν ολιγόλεπτες βραδυπορίες οι οποίες θα ξεκινήσουν από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Κάστρου στο 114,8ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Αντίστοιχα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, οι βραδυπορίες θα ξεκινήσουν από τον Α/Κ Μαλεσίνας στο 129ο χλμ.
Ταυτόχρονα, θα ισχύει αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) από το 119,8ο χλμ. έως και το 120,2ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία και από το 119,6ο χλμ. έως και 118,9ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
 
      
      
  
                       
      
      
   
      
      
   
      
      
   
      
      
   
      
      
  