Τροχοί & TIR

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα της Ανατολικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Εκτροπή κυκλοφορίας
Τετάρτη 22/05/2024 - 13:04
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι αύριο, Πέμπτη (23/05/2024) και κατά τις ώρες 23:00 έως 05:00 της επομένης, θα εφαρμοστούν σταδιακά προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ9 – Κ11 (ρεύμα πορείας προς δυτικά) και Κ10 – Κ11 (ρεύμα πορείας προς Ανατολικά) και συγκεκριμένα:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, από το ύψος του Κ10 – Α/Κ Μαλακοπής. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στον Κλάδο Εξόδου προς την οδό Αθ. Σταγειρίτη και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται διαμέσου του αστικού ιστού και ξανά είσοδο από τον κόμβο Κ11 Α/Κ Πυλαίας – Πανοράματος, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, από το ύψος του Κ11 – Α/Κ Πυλαίας – Πανοράματος (2η έξοδος). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην 2η έξοδο – Κλάδο Εξόδου προς την οδό Ελαιώνων και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται διάμεσο του αστικού ιστού.

PreviousNext