Λόγω εργασιών εγκατάστασης τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και μικροκυματικής ζεύξης, στο εσωτερικό των σηράγγων Παληού και του Συμβόλου Όρους (Νικόλαος Μάρτης) στην Εγνατία Οδό, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως εξής:
α) Διακοπή κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς Κήπους, σε μήκος 800 μέτρων πριν την είσοδο της σήραγγας Συμβόλου (Νικόλαος Μάρτης) και έως και 150 μέτρα μετά την έξοδο της σήραγγας, κατά το χρονικό διάστημα από 28-03-2025 έως την 01-04-2025.
β) Διακοπή κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς Κήπους, 800 μέτρα πριν την είσοδο της σήραγγας Παληού, στα 243 μέτρα της Σήραγγας έως και την είσοδο της σήραγγας Παληού, κατά το χρονικό διάστημα από 31-03-2025 έως την 04-04-2025.
γ) Διακοπή κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς Ηγουμενίτσα, 800 μέτρα πριν την είσοδο της σήραγγας Παληού C&C7, έως και 150 μέτρα μετά την έξοδο της σήραγγας, κατά το χρονικό διάστημα από 31-03-2025 έως την 04-04-2025.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται παραπλεύρως της ζώνης εκτέλεσης των εργασιών, με τη χρήση της έτερης λωρίδας κυκλοφορίας και διαμορφωμένου κυκλοφοριακού διαδρόμου πλάτους τουλάχιστον 4,25 μέτρων.