Τροχοί & TIR

Έκτακτες ρυθμίσεις. Διακοπές κυκλοφορίας

Όλα τα οχήματα που κινούνται στο οδικό τμήμα της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση από Κοζάνη προς Βέροια, προτείνεται να ακολουθούν ενδεικτικά το δρομολόγιο Α/Κ Κοίλων- Ε.Ο. Κοζάνης - Φλώρινας - Ε.Ο. Έδε
Τετάρτη 29/11/2023 - 16:25
Κοινοποίηση στα Social Media

Όλα τα οχήματα που κινούνται στο οδικό τμήμα της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση από Κοζάνη προς Βέροια, προτείνεται να ακολουθούν ενδεικτικά το δρομολόγιο Α/Κ Κοίλων- Ε.Ο. Κοζάνης - Φλώρινας - Ε.Ο. Έδεσσας - Βέροιας - Α/Κ Βέροιας, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, λόγω διενέργειας άσκησης ασφάλειας στη σήραγγα Σ13.

Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Πέμπτη (30/11/23) από τις 00:00 έως τις 04:00.

Α/Κ Γυρτώνης - Α/Κ Αγιάς

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποβλέποντας στην ομαλή εκτέλεση των έκτακτων εργασιών αποκατάστασης βλάβης σε αρμό διαστολής για την ενίσχυση της υφιστάμενης γέφυρας στη χ.θ. 356+040 του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε, την εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων αποφάσισε την εφαρμογή των παρακάτω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

1. Τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθ’ όλο το 24ωρο, με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας του Π.Α.Θ.Ε. προς Αθήνα από τον Α/Κ Γυρτώνης (χ.θ. 367+319) έως τον Α/Κ Αγιάς (352+918) για το χρονικό διάστημα από 07:00΄ ώρα της Πέμπτης (30-11-2023) έως 19:00΄ ώρα της Παρασκευής (1-12-2023) για την εκτέλεση έκτακτων εργασιών αποκατάστασης βλάβης σε αρμό διαστολής στην περιοχή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την ενίσχυση της υφιστάμενης γέφυρας 114R (χ.θ. 356+040) του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε.

2. Τα οχήματα που κινούνται επί του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον Α/Κ Γυρτώνης (367+319) και θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα, στην οποία θα συνεχίζουν ευθεία πορεία έως τον Α/Κ Νίκαιας (χ.θ. 348+106), μέσω του οποίου θα εισέρχονται και πάλι στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση προς Αθήνα. 

Αποκλείεται, επίσης, ο κλάδος εισόδου με κατεύθυνση προς Αθήνα του Α/Κ Γυρτώνης (367+319), καθώς και ο αποκλεισμός του κλάδου εισόδου με κατεύθυνση προς Αθήνα του Α/Κ Συκουρίου (χ.θ.362+061). 

Επισημαίνεται ότι πριν την έναρξη εφαρμογής των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα πρέπει να αποκλειστεί ο υφιστάμενος χώρος στάθμευσης του αυτοκινητόδρομου στη Χ.Θ. 364+900 στην κατεύθυνση προς Αθήνα, τουλάχιστον δύο ώρες πριν, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός τυχόν χρήστη εντός του αποκλεισμένου τμήματος.

Επαρχιακή Οδός Θεσσαλονίκης-Καλοχωρίου

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Καλοχωρίου, στο τμήμα της από το ύψος του ισόπεδου κόμβου με την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης έως το ύψος της συμβολής της με την πρώτη (προς ανατολικά) κάθετη ανώνυμη οδό έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Θερμαϊκού. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν μία εβδομάδα και οι ακριβείς ημερομηνίες θα καθοριστούν σε συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσ/νίκης.

PreviousNext