Τροχοί & TIR

Φορτοεκφορτώσεις στον ΟΛΘ. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Παροχή εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού για την εκτέλεση φορτοεκφορτωτικών εργασιών διακίνησης και διαχείρισης φορτίων στον λιμένα Θεσσαλονίκης.
Τετάρτη 05/06/2024 - 12:51
Κοινοποίηση στα Social Media

Ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος απευθύνει ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΟΛΘ Α.Ε.) για την παροχή υπηρεσιών φορτοεκφόρτωσης.

Πιο αναλυτικά, η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος αφορά στην παροχή εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού για την εκτέλεση φορτοεκφορτωτικών εργασιών διακίνησης και διαχείρισης φορτίων στον λιμένα Θεσσαλονίκης, για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών της ΟΛΘ Α.Ε. Ειδικότερα:

- Το εργατικό δυναμικό θα πρέπει να είναι διαθέσιμο για 8ωρη εργασία σε εναλλασσόμενες βάρδιες (Α΄, Β’, Γ΄) οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας μη εξαιρουμένων των Κυριακών και των αργιών.

- Η ΟΛΘ Α.Ε. θα ενημερώνει τον Ανάδοχο για τις ανάγκες της, δώδεκα (12) ώρες πριν την ανάληψη εργασίας με δυνατότητα ακύρωσης έξι (6) ώρες πριν την ανάληψη εργασίας. Η ΟΛΘ δύναται να διαφοροποιεί το ωράριο εργασίας, ανάλογα με τις επιχειρησιακές της ανάγκες.

- Το προσωπικό του Αναδόχου θα απασχολείται παράλληλα με τους λιμενεργάτες της ΟΛΘ Α.Ε. διαμορφώνοντας κοινές ή ανεξάρτητες ομοχειρίες για εκτέλεση φορτοεκφορτωτικών και λοιπών σχετικών εργασιών για την εξυπηρέτηση των πλοίων και των φορτίων, σύμφωνα με τις ανάγκες της ΟΛΘ.

Δικαίωμα υποβολής Επιστολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έχουν τα νομικά πρόσωπα, οι κοινοπραξίες, τα σωματεία ή οι ενώσεις οικονομικών φορέων που ασκούν δραστηριότητα συναφή με το αντικείμενο της παρούσας Πρόσκλησης.

Πληροφορίες: Κυριάκος Κελίδης, Email: kkelidis@thpa.gr, Τηλ.: +30 23105 93333

PreviousNext