Τροχοί & TIR

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Περιορισμοί διέλευσης βαρέων οχημάτων ολικού πλάτους άνω των 3,20 μ.

Θα πρέπει να ενημερώνεται εγκαίρως το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας για τη χορήγηση της απαιτούμενης άδειας διέλευσης
Τετάρτη 13/03/2024 - 16:36
Κοινοποίηση στα Social Media

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών βαριάς συντήρησης του βορείου αρμού της Κύριας Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, οι οποίες ξεκίνησαν στις 15 Ιανουαρίου και προβλέπεται να ολοκληρωθούν πριν τις 25 Απριλίου.

Από την Τρίτη 12 Μαρτίου, εφαρμόζονται νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κατεύθυνση προς Αντίρριο / Ιωάννινα για την δεύτερη και τελευταία φάση των εργασιών, οι οποίες προβλέπουν τοπικό αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας με την κυκλοφορία να διεξάγεται στην αριστερή λωρίδα του ανατολικού κλάδου μεταξύ των Χ.Θ. 3+600Α έως τη Χ.Θ. 4+370Α.

Το ρεύμα κυκλοφορίας από Αντίρριο προς Ρίο δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύουν περιορισμοί για τη διέλευση υπερμεγεθών οχημάτων ολικού πλάτους άνω των 3,20 μ. Σε κάθε περίπτωση για τα υπερμεγέθη οχήματα και για την αποφυγή ταλαιπωρίας θα πρέπει να ενημερώνεται εγκαίρως το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας https://www.gefyra.gr/security/Megala-fortia-Eidika-fortia/ για τη χορήγηση της απαιτούμενης άδειας διέλευσης.

  • Τα πεζοδρόμια της Γέφυρας θα κλείνουν για την εκτέλεση των εργασιών και για την προστασία των πεζών. Σε κάθε περίπτωση ένα από τα δύο πεζοδρόμια της Γέφυρας θα παραμένει πάντα ανοικτό. Δεν επιτρέπεται η διέλευση πεζών και μη εξουσιοδοτημένων χρηστών (π.χ. ποδηλάτων) από τον χώρο εργοταξίου ή τις ενεργές λωρίδες κυκλοφορίας.
  • Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση και να προσεγγίζουν το σημείο με ελαττωμένη ταχύτητα.
PreviousNext