Τροχοί & TIR

Η ΟΛΠ Α.Ε. – COSCO SHIPPING με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ενισχύουν τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/ ΟΛΠ Α.Ε. – COSCO SHIPPING και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, απέστειλαν από κοινού ανθρωπιστική βοήθεια, προσφέροντας έμπρακτη
Πέμπτη 21/09/2023 - 16:55
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: ΟΛΠ ΑΕ
Φωτό: ΟΛΠ ΑΕ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/ ΟΛΠ Α.Ε. – COSCO SHIPPING  και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, απέστειλαν από κοινού ανθρωπιστική βοήθεια, προσφέροντας έμπρακτη αρωγή για τους πλημμυροπαθείς σε τοπικές κοινωνίες της Θεσσαλίας. 

Η ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία περιλαμβάνει παλέτες εμφιαλωμένων νερών,  τρόφιμα μακράς διαρκείας, οικιακά καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής και φροντίδας, παραδόθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Νέο Κτίριο επί των οδών Θεοφράστου & Κλεισθένους (συνοικία Αβέρωφ) στη Λάρισα.

Σκοπός της από κοινού συνέργειας, η άμεση ανακούφιση των πληγέντων από την κακοκαιρία “Daniel”, η οποία άφησε πίσω νεκρούς, αγνοούμενους, εγκλωβισμένους και τεράστιες καταστροφές. Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»  με επιπρόσθετη ανθρωπιστική βοήθεια 3 τόνων για την κάλυψη πρώτων βασικών αναγκών σε πλημμυροπαθείς οικογένειες, συνεχίζει με εντολή του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου αδιάκοπα τις προσπάθειες για την ανακούφιση τους, σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας.

Επισημαίνεται ότι η ΟΛΠ Α.Ε. διαθέτει στοχευμένο σχεδιασμό εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και υποστηρίζει συστηματικά με συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις, σε διάφορους τομείς, την κοινωνία και ειδικά τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού με απώτερο στόχο την ενίσχυση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

PreviousNext