Τροχοί & TIR

Κατέρρευσε η βυθιζόμενη γέφυρα της Ποσειδωνίας που συνδέει το Λουτράκι με την Κόρινθο

Πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες
Δευτέρα 08/07/2024 - 13:28
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: corinthcanal.com
φωτό: corinthcanal.com

Κατέρρευσε στις 20.30 το βράδυ της Κυριακής, η γέφυρα της Ποσειδωνίας που συνδέει το Λουτράκι με την Κόρινθο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Ε.ΔΙ.Κ. (Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου):

"Η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου ενημερώνει ότι το απόγευμα της 7.7.2024 και περί ώρας 20.30 κατά τη διαδικασία ανύψωσης της γέφυρας Ποσειδωνίας, προκλήθηκε ηλεκτρομηχανολογική βλάβη στον ηλεκτροκινητήρα του βαρούλκου ανύψωσης. Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο το συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας και αποκατέστησε εν μέρει τη βλάβη ώστε να δοθεί ο δίαυλος στη ναυσιπλοΐα.

Οι εργασίες επισκευής συνεχίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 8.7.2024 και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Τρίτης 9.7.2024, όπου θα τεθεί σε επαναλειτουργία και στη διάθεση των χρηστών.

Η Εταιρεία ευχαριστεί εκ των προτέρων θερμά τους χρήστες της γέφυρας και τους κατοίκους της περιοχής για την κατανόησή τους και τους διαβεβαιώνει ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την όσο το δυνατό συντομότερη αποκατάσταση της βλάβης".

PreviousNext