Τροχοί & TIR

Κόμβος Μπράλου: Αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου

Από αύριο Τετάρτη 3 Απριλίου στις 07:30 έως και την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 19:30 και καθ’ όλο το 24ωρο
Τρίτη 02/04/2024 - 13:57
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Κεντρική Οδός
φωτό: Κεντρική Οδός

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ και  συγκεκριμένα στην περιοχή του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μπράλου, στο 203ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Ειδικότερα, από αύριο Τετάρτη 3 Απριλίου στις 07:30 έως και την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 19:30 και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), από το 201ο χλμ. έως και το 204ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.

Ταυτόχρονα, στο Α/Κ Μπράλου, στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, θα ισχύσουν:

  1. Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εξέλθουν από τον Α/Κ Μπράλου, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλης σήμανσης για έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο, μέσω του πλησιέστερου προηγούμενου κόμβου (Ημικόμβος (Η/Κ) Θερμοπυλών,198ο χλμ.).
  2. Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν από τον Α/Κ Μπράλου θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλης σήμανσης για είσοδο στον αυτοκινητόδρομο, μέσω του πλησιέστερου επόμενου κόμβου (Α/Κ Ροδίτσας, 212ο  χλμ.)

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

PreviousNext