Τροχοί & TIR

Λαμπρά τα εγκαίνια της Φίλιος Ελαστικά

Φώτισαν τον ουρανό του Ασπρόπυργου τα ποικιλόχρωμα βεγγαλικά κατά τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου καταστήματος της γνωστής φίρμας Φίλιος Ελαστικά στη Λ. Δημοκρατίας 69. Τα εγκαίνια τίμησαν με την
Δευτέρα 03/10/2022 - 17:08
Κοινοποίηση στα Social Media
Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα της εταιρείας Φίλιος Ελαστικά στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 69 στον Ασπρόπυργο
Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα της εταιρείας Φίλιος Ελαστικά στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 69 στον Ασπρόπυργο

Φώτισαν τον ουρανό του Ασπρόπυργου τα ποικιλόχρωμα βεγγαλικά κατά τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου καταστήματος της γνωστής φίρμας Φίλιος Ελαστικά στη Λ. Δημοκρατίας 69.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες αυτοκινητιστές, φίλοι και πελάτες της εταιρείας.

Παραβρέθηκαν, επίσης, συνεργάτες από τον χώρο των ελαστικών και ανάμεσά τους ο κ. Φραγκουλόπουλος με τους συνεργάτες του, εισαγωγέας της εταιρείας ελαστικών GiTi, και να σημειώσουμε εδώ, ότι η GiTi είναι από τις εταιρείες που θα έχει μόνιμο εκθετήριο εντός του χώρου της επιχείρησης του κ. Φίλιου. Εκθεσιακό περίπτερο θα έχει, επίσης, και η εταιρεία Ελαστικών Armstrong τα προϊόντα της οποίας θα εισάγει και θα εμπορεύεται η εταιρεία Φίλιος Ελαστικά.

Τα εγκαίνια, που έγιναν το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, κύλησαν ευχάριστα για όλους μέσα σε ένα φιλικό κλίμα. Μετά την τελετή του αγιασμού, ακολούθησε πάρτι με ευχάριστη μουσική, χορό, happenings και εκλεκτά εδέσματα και ποτά. Την όμορφη αυτή βραδιά ολοκλήρωσε ο χορός πανέμορφης χορεύτριας επάνω σε ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα σε τράκτορα υπό τους ήχους και τα φώτα βεγγαλικών που έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στον ουρανό.

 

PreviousNext