Τροχοί & TIR

Μέσα σε λίγα λεπτά έσπασαν το τζάμι της καμπίνας και τον έκλεψαν

Πού συνέβη το περιστατικό.
από Παύλος Μαυρομύτης | Πέμπτη 01/08/2024 - 13:11
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Ένα ακόμη περιστατικό κλοπής συνέβη πριν από λίγες ημέρες στον εσωτερικό χώρο της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών. Ο επαγγελματίας οδηγός Μιχάλης Πουλής επικοινώνησε με τον συντάκτη μας Παύλο Μαυρομύτη ενημερώνοντάς τον σχετικά με το συμβάν. 

Συγκεκριμένα στη μία το μεσημέρι είχε παρκάρει στον εσωτερικό χώρο της λαχαναγοράς, δίπλα από την κρεαταγορά, και κατέβηκε από την καμπίνα για να περάσει στο θάλαμο, όπου ήθελε να ελέγξει το φορτίο. 

.

Τα λίγα λεπτά που βρέθηκε εκτός καμπίνας ήταν αρκετά για τους κλέφτες, ώστε να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες έσπασαν το δεξί τζαμί και αφαίρεσαν χρήματα και διάφορα χρήσιμα έγγραφα. Όπως επισημαίνει, μάλιστα, ο ίδιος, είναι το τέταρτο περιστατικό κλοπής που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα. 

Παρόλο που η Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών είναι ένας καλά ελεγχόμενος χώρος, με κάμερες και εταιρεία φύλαξης, ωστόσο, τα κρούσματα κλοπών είναι αρκετά. Τι πρέπει να γίνει τελικά για να μην αισθάνονται απροστάτευτοι οι οδηγοί; Ως πότε ο επαγγελματίας οδηγός θα κοιμάται με φόβο;

Άποψή μας είναι ότι πρέπει να γίνονται περισσότερες περιπολίες, ίσως με αύξηση των σεκιούριτι, και φυσικά να είναι πιο έντονη η αστυνομική παρουσία, λειτουργώντας αποτρεπτικά σε τέτοια περιστατικά. 

PreviousNext