Τροχοί & TIR

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group. Η ανακοίνωση για το δυστύχημα στο Blue Horizon

Tην παραίτησή του υπέβαλε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group, Σπύρος Πασχάλης, μετά τον τραγικό θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά. Σε ανακοίνωσή της η Attica Group αναφέρει ότι το διοικ
Πέμπτη 07/09/2023 - 14:29
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Blue Star Ferries
φωτό: Blue Star Ferries

Tην παραίτησή του υπέβαλε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group, Σπύρος Πασχάλης, μετά τον τραγικό θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε ανακοίνωσή της η Attica Group αναφέρει ότι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου, ενώ αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας λόγω των εξελίξεων.

Στην ανακοίνωσή της η Attica Group, ιδιοκτήτρια του πλοίου Blue Horizon, αναφέρει:

«Αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς άδικα και με τρόπο αδιανόητο η ζωή ενός νέου ανθρώπου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group εκφράζει την οδύνη του και απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συγγνώμη του στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος. Παράλληλα, και ανεξαρτήτως της δικαστικής διερεύνησης, δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις.

Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος και αυτό μας έχει στιγματίσει όλους βαθύτατα. Ξεκινά άμεσα με εγγύηση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μετόχων διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων ώστε να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δε θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου μας. Δεσμευόμαστε επίσης ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, θα αξιοποιηθούν για τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, σε όποιο επίπεδο και με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Προς αυτή την κατεύθυνση, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας».

PreviousNext