Τροχοί & TIR

Πράσινο φως για τον κόμβο Επισκοπικού στην Ε. Ο. Ιωαννίνων – Άρτας

Με την ανακήρυξη χθες της εταιρείας ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Τ.Ε. ως προσωρινού αναδόχου, δόθηκε το πράσινο φως για το έργο «κατασκευή ασφαλούς και σύγχρονου ισόπεδου κυκλικού οδικού κόμβου επί της Ε.Ο
Τρίτη 14/03/2023 - 12:46
Κοινοποίηση στα Social Media

Με την ανακήρυξη χθες της εταιρείας ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Τ.Ε. ως προσωρινού αναδόχου, δόθηκε το πράσινο φως για το έργο «κατασκευή ασφαλούς και σύγχρονου ισόπεδου κυκλικού οδικού κόμβου επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων- Άρτας (θέση Επισκοπικό), ένα έργο προϋπολογισμού 6.800.000 ευρώ.

Tο έργο αποτελεί συνέχεια των άλλων κόμβων που ήδη έχουν κατασκευαστεί ή έχουν προγραμματιστεί στο συγκεκριμένο τμήμα της Εθνικής οδού μέχρι τη διασταύρωση της Εγνατίας οδού, προκειμένου να ενισχυθεί η οδική ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή που συγκεντρώνει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο.

Στην περιοχή Επισκοπικού πρόκειται να κατασκευαστούν δύο κυκλικοί κόμβοι, με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ο καθένας, έργα βελτίωσης του παράπλευρου οδικού δικτύου, ως επίσης υδραυλικά και ηλεκτρομηχανολογικά έργα.

Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου ανέδειξε στη χθεσινή της συνεδρίαση προσωρινούς αναδόχους για διάφορα άλλα έργα, μεταξύ των οποίων και το έργο «Βελτίωση Ε.Ο. Ιωαννίνων - Άρτας», προϋπολογισμού 248.000 ευρώ.

PreviousNext