Τροχοί & TIR

Το πρωί του σφράγισαν το πρατήριο, εκείνος τη νύχτα το ξεσφράγισε. Συνέχισε να πουλά νοθευμένο πετρέλαιο

Το πετρέλαιο ήταν νοθευμένο κατά 95% με ναυτιλιακό.
Τρίτη 11/06/2024 - 09:10
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: ΑΑΔΕ
φωτό: ΑΑΔΕ

Μόλις χθες γράψαμε για το πρατήριο στον Γέρακα που το σφράγισαν για δύο χρόνια οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ και σήμερα έχουμε συνέχεια, καθώς χθες τη νύχτα ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου έσπασε τις σφραγίδες από τις δεξαμενές και τις αντλίες, πέταξε τις ταμπέλες "κλειστό λόγω νοθείας" και συνέχισε να πουλά το πετρέλαιο που είχε νοθευμένο κατά 95% με ναυτιλιακό.

Συγκεκριμένα, οι τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κατά τη διάρκεια επανελέγχου σε πρατήριο καυσίμων στον Γέρακα Αττικής διαπίστωσαν διάρρηξη των σφραγίδων από τρεις αντλίες και δύο δεξαμενές, ενώ είχαν αποκολληθεί οι αυτοκόλλητες πινακίδες που περιέγραφαν την αιτία της σφράγισης. 

Άμεσα, οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ με τη συνδρομή ομάδας της ΟΠΚΕ της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν εκ νέου φυσική καταμέτρηση των ποσοτήτων καυσίμων που βρίσκονταν στις δεξαμενές και τοποθέτησαν νέες σφραγίδες και αυτοκόλλητα. 

Ταυτόχρονα, ενεργοποιήθηκαν τα μέτρα δέουσας επιμέλειας, για την αυθημερόν διακοπή προμήθειας καυσίμων από όλες τις εταιρείες Εμπορίας και τα Διυλιστήρια προς το συγκεκριμένο πρατήριο, ενώ δρομολογήθηκε η υποβολή μηνυτήριας αναφοράς στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

PreviousNext