Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. με αίσθημα κοινωνικής συνεισφοράς συμβάλλει στην προσπάθεια προστασίας των σεισμοπαθών της Ελασσόνας ενάντια στην πανδημία, η οποία είναι ακόμα παρούσα.

Έτσι, σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προσφέρει 695 σετ αντισηπτικών προϊόντων με στόχο να καλύψει μέρος των αναγκών των σεισμόπληκτων και να συμβάλλει στην προστασία τους, ειδικά κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες ζουν. Τη συγκεκριμένη ενέργεια υποστηρίζει η εταιρεία Hygiene Service που προμήθευσε τα σετ των αντισηπτικών και προσέφερε από την πλευρά της 45 σετ.

Υπενθυμίζουμε πως πέρα από την πανδημία, οι κάτοικοι της Ελασσόνας αντιμετωπίζουν μία ακόμη δυσάρεστη κατάσταση που άφησε πίσω η ισχυρή σεισμική ακολουθία του προηγούμενου μήνα, με αποτέλεσμα, πολλές οικογένειες να διαμένουν σε προσωρινά καταλύματα.

Με αίσθημα σεβασμού απέναντι στην κοινωνία, η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. συνεισφέρει με το δικό της δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης και εύχεται για τους ανθρώπους αυτής της περιοχής να διέλθουν σύντομα από αυτή πιο δυνατοί.