Σε σοβαρό δυστύχημα ενεπλάκησαν Έλληνες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που ταξίδευαν προς τη Λυόν για τον αγώνα της Πέμπτης (29/1) με τη γαλλική ομάδα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδονται από τα ρουμανικά Μέσα, ένα βανάκι Ελλήνων φιλάθλων συγκρούστηκε με φορτηγό στη Ρουμανία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Τίμις, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό επτά ατόμων, τον σοβαρό τραυματισμό ενός και τον ελαφρύτερο τραυματισμό άλλων δύο ατόμων. Βάσει των ίδιων πληροφοριών, πέντε εκ των νεκρών είναι Έλληνες και οι δύο Ρουμάνοι.
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε το δυστύχημα είναι σε άμεση επαφή και συνεργασία με τις ρουμανικές αρχές. Προσωπικό της ελληνικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι μεταβαίνει αμέσως στο σημείο για την ταχεία διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών και την παρακολούθηση της πορείας των τραυματιών. Πηγή: euro2day.gr