Τροχοί & TIR

Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Μπράλου

Εργασίες θα πραγματοποιηθούν και σε τμήματα της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης.
Πέμπτη 23/05/2024 - 15:06
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Κεντρική Οδός
φωτό: Κεντρική Οδός

Λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών στον Α/Κ Μπράλου, από τη χιλιομετρική θέση (Χ/Θ) 203+800 έως τη Χ/Θ 202+500 στην κατεύθυνση προς Αθήνα και από τη Χ/Θ 202+000 έως τη Χ/Θ 204+000, στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., παρατείνονται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και έχουν ως εξής:

• Αποκλεισμός στην Κάτω Διάβαση και στις Κάθετες Οδούς του Α/Κ Μπράλου με αποκλεισμό των κλάδων εισόδου/εξόδου και χρήση των εναλλακτικών διαδρομών παράκαμψης. 

Ρυθμίσεις και σε τμήματα της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Επισημαίνεται ότι θα πραγματοποιηθούν εργασίες και σε τμήματα της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης μέχρι το όριο του έργου παραχώρησης και συγκεκριμένα εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Ε.Ο Θερμοπυλών – Ιτέας και στην Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης στα όρια του ΚΕΠ. Ειδικότερα, στην Ε.Ο Θερμοπυλών – Ιτέας στην κάτω διάβαση του ΠΑΘΕ, ενδιάμεσα των κλάδων εισόδου και εξόδου του Α/Κ Μπράλου, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του ενός ρεύματος και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το αντίθετό του με αμφίδρομη κυκλοφορία, εναλλάξ και για τις δύο κατευθύνσεις. Η σήμανση θα είναι μακράς διάρκειας και θα παραμένει καθ’ όλο το 24ωρο. Στο υπόλοιπο μήκος των εργασιών στην Ε.Ο Θερμοπυλών – Ιτέας και στην Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης, η σήμανση θα είναι μικρής διάρκειας και η κυκλοφορία θα διεξάγεται εκ περιτροπής με τη χρήση σημαιοφόρων. 

Στην κατεύθυνση προς Αθήνα

• Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της ΛΕΑ του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από τη Χ/Θ 205+170 έως τη Χ/Θ 202+400, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου και του κλάδου εξόδου στον Α/Κ Μπράλου και χρήση των εναλλακτικών διαδρομών παράκαμψης. 

Στην κατεύθυνση προς Λαμία 

• Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της ΛΕΑ του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από τη Χ/Θ 200+950 έως τη Χ/Θ 204+120, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου και του κλάδου εξόδου στον Α/Κ Μπράλου και χρήση των εναλλακτικών διαδρομών παράκαμψης. 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι μακράς διάρκειας και θα εφαρμοστούν καθ’ όλο το 24ώρο, χωρίς να προβλέπεται να γίνει ενδιάμεση άρση τους και θα αποσύρονται από κάθε τμήμα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν έως και την Πέμπτη 06-06-2024 και ώρα 19:30.

PreviousNext