TRANSPORT SHOW 2014 | ΤΡΟΧΟΙ & TIR

29 Μαΐου – 1 Ιουνίου 2014 , MEC Παιανίας

Αγαπητοί Επισκέπτες,

Στο τέλος του Μάη, η έκθεση «TRANSPORT SHOW 2014» θα ανοίξει για σας τις πύλες της, για να σας καλωσορίσει στο ανακαινισμένο, σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC στη Λ. Λαυρίου, εκεί που για τέσσερις ημέρες θα χτυπά η καρδιά του επαγγελματικού αυτοκινήτου, της Μεταφοράς και των Logistics.

Δεκάδες εκθέτες, εισαγωγείς, αντιπρόσωποι, έμποροι και επιχειρηματίες θα χαρούν να σας υποδεχτούν στα περίπτερά τους, να συζητήσουν φιλικά μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τα εντελώς καινούργια προϊόντα που για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν στη χώρα μας.

Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία, να παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες ημερίδες, να θαυμάσετε τα ωραιότερα ελληνικά φορτηγά που κυκλοφορούν στους δρόμους μας, να οδηγήσετε τα οχήματα που θα είναι για σας διαθέσιμα για test drive ή ακόμη να πάρετε μέρος σε συναρπαστικούς διαγωνισμούς που θα διεξαχθούν στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης.

Εμείς, σαν διοργανωτές δουλεύουμε με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εκθέτες και στους επισκέπτες της έκθεσης «TRANSPORT SHOW» στην οποία επενδύουμε γνώσεις και εμπειρία δεκαετιών. Ο επιχειρηματικός κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στα περίπτερα τους.

Σας περιμένουμε

Σεμινάρια – Ημερίδες

 

Τέσσερις ενδιαφέρουσες διαλέξεις συμπληρώνουν τις παράλληλες εκδηλώσεις  στο πλαίσιο της έκθεσης «Transport Show 2014».

Η ΔΕΠΑ ΑΕ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της μεταφοράς και των Logistics και για τον πρόσθετο λόγω ότι νωρίτερα ο υφυπουργός ΥπΜεΔι Μιχάλης Παπαδόπουλος υπέραψε την απόφαση μετατροπής κινητήρων με συμβατικό καύσιμο (βενζίνη ή πετρέλαιο) σε κινητήρα φυσικού αερίου. Θέμα άλλωστε της ημερίδας της ΔΕΠΑ είναι το «φυσικό αέριο, το καύσιμο κίνησης της νέας εποχής». Για τη σημασία του φυσικού αερίου αναφέρεται επίσης ο υπουργός Μάκης Βορίδης και ο Διευθυντής της ΔΕΠΑ Στέφανος Οικονομίδης.

 

Η ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ στη δική της εταιρική ημερίδα αναπτύσσει τρία ενδιαφέροντα θέματα: «Κριτήρια σωστής επιλογής φορτηγού» με εισηγητή τον δρ. Σταύρο Παπαδόπουλο. «Νέες Τεχνολογίες λίπανσης πετρελαιοκινητήρων» με εισηγητή τον κ. Γ. Κανάρογλου και «Σύγχρονές υπηρεσίες συνεργείου» με εισηγητή τον κ. Λουκά Δρούκαλη.

 

Το ΠΣΧΕΜ (Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών) πραγματοποιεί μια επίκαιρη και χρηστική για τους αυτοκινητιστές ημερίδα με θέματα: «Φορολογικά και φορτωτικά έγγραφα, ασφαλιστικά και εργασιακά, καμποτάζ, αστυνόμευση φορτηγών, διόδια και ABS». Ανάλυση των θεμάτων έγινε τόσο από τον πρόεδρο του ΠΣΧΕΜ Πέτρο Σκουλικίδη, όσο και από ειδικούς συνεργάτες.

 

Ενδιαφέρουσα είναι και η δεύτερη ημερίδα που πραγματοποιεί το νέο σωματείο Σ.Ε.Μ.Ε.Π.Π.Ε. Σύνδεσμος Ελληνικών Μεταφορικών Επιχειρήσεων Προϊόντων Πετρελαιοειδών με κεντρικό θέμα «Επανεκκίνηση στις Μεταφορές Καυσίμων». Ο πρόεδρος Άγγελος Φάλαρης αναφέρεται στις πρόσφατες δράσεις του ΣΕΜΕΠΠΕ και ακολούθησαν εισηγήσεις των:

Πέτρου Σκουλικίδη, Προέδρου του ΠΣΧΕΜ, με θέμα «Πώς να στηρίξουμε την Ελληνική Μεταφορά». Κωνσταντίνου Φορίπη, στελέχους του Ομίλου Σαρακάκη με θέμα την τεχνολογία του Euro 6, Ιωάννη Κανονίδη και Κωνσταντίνου Αλμπάνη στελεχών της GOODYEAR με θέμα «Νέες σειρές ελαστικών GOODYEAR KMAX-FUELMAX».

Στη συνέχεια ο κ. Τίμος Τσάμος αναπτύσσει το θέμα «Οι απαιτήσεις ADR στις Μεταφορές», η κ. Στέλλα Γαμβρέλλη, Δικηγόρος – Διαμεσολαβήτρια, ανέλυσε πώς γίνονται «Οι συμβάσεις ανάθεσης μεταφορικού έργου» και τέλος, ο κ. Αλέξανδρος Σοφάκης, Φοροτεχνικός Σύμβουλος, αναφέρεται στις «Πρόσφατες αλλαγές στο φορολογικό των μεταφορικών επιχειρήσεων».

Ο Μανώλης Αγριμανάκης διοργανωτής της έκθεσης και εκδότης του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR καλωσορίζει ομιλητές και σύνεδρους και τονίζει την αλματώδη πρόοδο που συντελείται στο οχήματα και στα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και μείωσης της κατανάλωσης.

TRUCK SHOW

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, οι επισκέπτες και φίλοι του φορτηγού, θα μπορούν να παρακολουθήσουν πρωτότυπες και συναρπαστικές επιδείξεις δεξιοτεχνίας, να πάρουν μέρος οι ίδιοι και να απολαύσουν παγωμένη μπίρα με παραδοσιακό Hot Dog.
Στον ίδιο επίσης χώρο, περιμένουμε, όπως και σε κάθε προηγούμενη διοργάνωσή μας, να έλθουν οι φίλοι αυτοκινητιστές με τα «καλούδια» τους και με τα «θηριάκια» τους για τα οποία έχει γίνει πρόβλεψη ειδικού parking προκειμένου οι επισκέπτες να μπορούν να τα θαυμάσουν και να τα φωτογραφίσουν.

Συνεχής ενημέρωση μέχρι τη διεξαγωγή της έκθεσης θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι τόσο από το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ&TIR όσο και από την ιστοσελίδα transportshow.gr

Περισσότερες πληροφορίες για εκθέτες πατήστε εδώ...