Τροχοί & TIR

Παραγγελία ρεκόρ για το MAN TGE

Περίπου 2.500 ασθενοφόρα MAN TGE θα εντάξει στον στόλο του έως το 2026, ο δανέζικος όμιλος Falck Group, ο οποίος είναι ένας διεθνής πάροχος υπηρεσιών διάσωσης που απασχολεί εργατικό δυναμικό άνω των
Κυριακή 25/04/2021 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Εντός πενταετίας, ο όμιλος Falck Group θα εντάξει στον στόλο του περίπου 2.500 ασθενοφόρα MAN TGE.
Εντός πενταετίας, ο όμιλος Falck Group θα εντάξει στον στόλο του περίπου 2.500 ασθενοφόρα MAN TGE.

Περίπου 2.500 ασθενοφόρα MAN TGE θα εντάξει στον στόλο του έως το 2026, ο δανέζικος όμιλος Falck Group, ο οποίος είναι ένας διεθνής πάροχος υπηρεσιών διάσωσης που απασχολεί εργατικό δυναμικό άνω των 30.000 ατόμων σε 35 χώρες.

Το χαρτοφυλάκιο της Falck περιλαμβάνει υπηρεσίες διάσωσης έκτακτης ανάγκης, πυρόσβεσης, υπηρεσίες μεταφοράς ασθενών και εντατικής θεραπείας, ασθενοφόρα και υπηρεσίες κινητικότητας. Τα νέα MAN TGE θα αποκτηθούν από πέντε παραρτήματα στης Falck στη Δανία, τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η MAN θα προμηθεύσει τα βασικά οχήματα, ενώ ο εξοπλισμός και το αμάξωμα του καθενός θα κατασκευαστεί και θα τοποθετηθεί από διάφορους αμαξοποιούς, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Falck.

Σημειώνεται, πως το Falck Group -του οποίου η έδρα είναι στην Κοπεγχάγη- είχε παραγγείλει το 2019 για τη Δανία, 132 μονάδες του MAN TGL όπως και 19 μονάδες του ΜΑΝ TGE. Επιπλέον, η εταιρεία έχει αποκτήσει τα τελευταία δύο χρόνια, 92 ασθενοφόρα ΜΑΝ TGE για τις δράσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

PreviousNext