Τροχοί & TIR

Εκπτώσεις για τα φορτηγά στα διόδια της Γέφυρας

Καθώς οι θαλάσσιες διελεύσεις των φορτηγών στο Ρίο - Αντίρριο αυξάνουν συνεχώς (διάβαζε σχετικό ρεπορτάζ στο προηγούμενο τεύχος του ΤΡΟΧΟΙ & TIR) η Γέφυρα Α.Ε. αποφάσισε να χορηγήσει εκπτώσεις σ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Καθώς οι θαλάσσιες διελεύσεις των φορτηγών στο Ρίο - Αντίρριο αυξάνουν συνεχώς (διάβαζε σχετικό ρεπορτάζ στο προηγούμενο τεύχος του ΤΡΟΧΟΙ & TIR) η Γέφυρα Α.Ε. αποφάσισε να χορηγήσει εκπτώσεις στα διόδια των φορτηγών.


Έτσι, σύμφωνα με ανακοίνωσή της μέχρι τις 30 Ιουλίου η εταιρεία Γέφυρα Α.Ε. προσφέρει έκπτωση στο κόστος ταξιδιού των επαγγελματικών οχημάτων με τέσσερις και πλέον άξονες, που θα φθάνει μέχρι και το 29,2% του κόστους διέλευσης επιστροφής όταν γίνει μέσα στο 24ωρο.


Συγκεκριμένα πληρώνοντας μόλις 29 ευρώ, τα μεγάλα φορτηγά μπορούν να επιστρέφουν μέσω της Γέφυρας εντός 24ώρου συντομεύοντας το συνολικό χρόνο ταξιδιού κατά μία ώρα περίπου και κυρίως διασχίζοντας με άνεση και ασφάλεια το στενό Ρίου - Αντίρριου, ανεξάρτητα από καιρικές συνθήκες που ήταν παλαιότερα απαγορευτικές.


Όπως ανακοινώθηκε από τη Γέφυρα Α.Ε. κάθε οδηγός φορτηγού τεσσάρων και πλέον αξόνων, μπορεί να ζητά από το σταθμό διοδίων ή το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας, την κάρτα «Επιστρέφω 24», η οποία καθιστά επιτρεπτή και οικονομική τη διέλευση μετ' επιστροφής μέσα σε 24 ώρες, μόνο με 68,5 ευρώ.

PreviousNext