Τροχοί & TIR

Ford Transit Connect Electric

Το έβαλαν στην πρίζα! To Transit Connect Electric είναι η νέα ηλεκτρική πρόταση της Ford που φιλοδοξεί να βγει άμεσα στην αγορά. Η Ford Motor Company, συνεργάζεται με την Azure Dynamics για την υλοπ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Το έβαλαν στην πρίζα!

To Transit Connect Electric είναι η νέα ηλεκτρική πρόταση της Ford που φιλοδοξεί να βγει άμεσα στην αγορά. Η Ford Motor Company, συνεργάζεται με την Azure Dynamics για την υλοποίηση αρκετών προγραμμάτων της που αφορούν τα ηλεκτρικά μοντέλα και τα οποία θα δούμε στο μέλλον. Συγκεκριμένα, ο ρόλος της Azure Dynamics θα είναι να ενσωματώσει το αποκλειστικό της σύστημα ηλεκτροκίνησης με μπαταρία Force Drive στα Transit Connect στην Ευρώπη, υποστηρίζοντας την πώληση ηλεκτρικών μοντέλων μπαταρίας μηδενικών ρύπων σε επιλεγμένες αγορές.


Είναι το πρώτο από τα πέντε ηλεκτρικά οχήματα της Ford που θα είναι διαθέσιμα τα επόμενα τρία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων και την επόμενη γενιά υβριδικών οχημάτων που σχεδιάζει η Ford να βγάλει στην παραγωγή καθώς και ένα όχημα Plug In και παρουσιάζεται στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Νοεμβρίου που κυκλοφορεί.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, πατήστε εδώ

Στο ίδιο τεύχος #271

PreviousNext