Τροχοί & TIR

Το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις Εμπορευματικές Μεταφορές και ο Αναπτυξιακός Νόμος

Ο νόμος 3887/10, η ερμηνευτική εγκύκλιος, η συναφείς αποφάσεις για την αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων, των φορτηγών, των ρυμουλκουμένων και των αδειών, θέματα λογιστικά και ακόμα: όλες οι αποφ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο νόμος 3887/10, η ερμηνευτική εγκύκλιος, η συναφείς αποφάσεις για την αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων, των φορτηγών, των ρυμουλκουμένων και των αδειών, θέματα λογιστικά και ακόμα:


όλες οι αποφάσεις που εκδόθηκαν στα πλαίσια του νέου νόμου, καθώς και εκείνες που σχετίζονται έμμεσα και ρυθμίζουν θέματα συναφή με τις οδικές μεταφορές, όπως ταχυμεταφορές (courier), εμπορευματικά κέντρα κ.ά. θα αποτελέσουν ένα ξεχωριστό βιβλίο, το οποίο θα εκδοθεί σύντομα από την εταιρεία Εκδόσεις Αγριμανάκη Α.Ε.


Στο ίδιο αυτό βιβλίο θα περιλαμβάνεται και ο νέος αναπτυξιακός νόμος με έμφαση φυσικά στα άρθρα που ενδιαφέρουν την ενίσχυση δαπανών για επενδύσεις στον τομέα των εμπορευματικών και επιβατικών μεταφορών, τους τρόπους επιδότησης κ.λπ. Επίσης θα περιλαμβάνει βασικές οδηγίες λογιστικής και φοροτεχνικής φύσεως για την ίδρυση των Α.Ε. και Ε.Π.Ε. την συμφέρουσα επιλογή του χρόνου αποσβέσεων κ.λπ.


Το βιβλίο θα είναι έτοιμο προς διάθεση την πρώτη βδομάδα του Δεκέμβρη σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν να επικοινωνήσουν στα γραφεία του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR στα τηλέφωνα 210 3609848, 210 3602326, Fax: 210 3608131, E-mail: info@agrimanaki.com

PreviousNext