Τροχοί & TIR

«Ψηλά στη Σαμαρίνα...» με IVECO Stralis

Μέσα στις καταπράσινες πλαγιές του Σμόλικα στην ορεινή Πίνδο, το πιο ψηλό χωριό των Βαλκανίων, η Σαμαρίνα, ξεχωρίζει όχι μόνο για τις φυσικές της ομορφιές αλλά και για το ομώνυμο νερό που αναβλύζει
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media
«Ψηλά στη Σαμαρίνα...» με IVECO Stralis
«Ψηλά στη Σαμαρίνα...» με IVECO Stralis

Μέσα στις καταπράσινες πλαγιές του Σμόλικα στην ορεινή Πίνδο, το πιο ψηλό χωριό των Βαλκανίων, η Σαμαρίνα, ξεχωρίζει όχι μόνο για τις φυσικές της ομορφιές αλλά και για το ομώνυμο νερό που αναβλύζει από πηγή στα 1.650 μέτρα υψόμετρο.



Από το εργοστάσιο εμφιαλώσεως στην άκρη του χωριού, το φυσικό μεταλλικό νερό Σαμαρίνα ταξιδεύει με Iveco Stralis μέχρι τη Λάρισα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του κ. Αδάμ, και από εκεί διανέμεται σε όλη την Ελλάδα με μικρότερα Ι.Χ. φορτηγά, καθώς και στην Κύπρο και τη Γερμανία.



Ένα τέτοιο δρομολόγιο, Λάρισα - Σαμαρίνα - Λάρισα, πραγματοποιήσαμε με τον μόνιμο οδηγό του συρόμενου Iveco Stralis κ. Τάκη Τσακνάκη από τη Σαμαρίνα και παρέα τον συντάκτη του περιοδικού Παύλο Μαυρομύτη. Στο ταξίδι, μας δόθηκε η ευκαιρία να καταγράψουμε τις συνθήκες ενός δρομολογίου μεταφοράς νερού από και προς μια πολύ ορεινή περιοχή αλλά και τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Αναλυτικά, στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Νοεμβρίου που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης

PreviousNext