Τροχοί & TIR

Αποκαλυπτήρια για το Νέο Volvo FM!

Στις 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν τα διαδικτυακά αποκαλυπτήρια του νέου Volvo FM. Είχε προηγηθεί μία πρωτότυπη προωθητική ενέργεια όπου δύο νέα FM κυκλοφορούσαν δίχως το «βαρύ» καμουφλάζ των προηγού
από Βασίλης Δαραμούσκας | Τρίτη 19/03/2013 - 23:09
Κοινοποίηση στα Social Media

Στις 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν τα διαδικτυακά αποκαλυπτήρια του νέου Volvo FM. Είχε προηγηθεί μία πρωτότυπη προωθητική ενέργεια όπου δύο νέα FM κυκλοφορούσαν δίχως το «βαρύ» καμουφλάζ των προηγούμενων μηνών σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές διαδρομές. Η νέα μεσαία σειρά της Volvo Trucks προορίζεται να γίνει ο «μπαλαντέρ» της σουηδικής εταιρείας σύμφωνα και με τα λεγόμενα των στελεχών της.

Ανάμεσα στις αλλαγές που φέρει το νέο FM ξεχωρίζουν η αναθεωρημένη καμπίνα, και το νέο σύστημα διεύθυνσης με την ονομασία Volvo Dynamic Steering. Βελτιώσεις και νέες ρυθμίσεις έχει δεχθεί και η ανάρτηση (εμπρός και πίσω) του νέου Volvo, οι περισσότερες εκ των οποίων εικάζουμε ότι, προέρχονται από το νέο FH. Ως αποτέλεσμα αυτών των επεμβάσεων, αλλά και με τη χρήση νέων βάσεων στήριξης του κινητήρα, έχουν μειωθεί οι ταλαντώσεις στις στροφές και γενικά η οδική συμπεριφορά.

Στο επετειακό τεύχος Απριλίου το νέο FM αποκαλύπτεται...

 

PreviousNext