Τροχοί & TIR

Δώρα, Δώρα αξίας, Δώρα για όλους!!

Το τεύχος Νο 300 του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR και την επέτειο της συμπλήρωσης 25 χρόνων από την έκδοσή του, τιμούν φίλοι, αναγνώστες, συνεργάτες και διαφημιζόμενοι. Μεταξύ αυτών, γνωστές στους αυτοκινητιστές εταιρείες, συμμετέχουν στον εορτασμό μας και προσφέρουν σε σας, στους αναγνώστες μας, πολλά και επώνυμα δώρα αξίας. Όλα τα προϊόντα που ακολουθούν είναι για σας
Δευτέρα 01/04/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το τεύχος Νο 300 του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR και την επέτειο της συμπλήρωσης 25 χρόνων από την έκδοσή του, τιμούν φίλοι, αναγνώστες, συνεργάτες και διαφημιζόμενοι. Μεταξύ αυτών, γνωστές στους αυτοκινητιστές εταιρείες, συμμετέχουν στον εορτασμό μας και προσφέρουν σε σας, στους αναγνώστες μας, πολλά και επώνυμα δώρα αξίας.

Δώρα, Δώρα αξίας, Δώρα για όλους!

Όλα τα προϊόντα που δημοσιεύονται στο εορταστικό τεύχος Απριλίου είναι για σας. Πάρτε μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Απριλίου, ενώπιον δικηγόρου, για να είστε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν ελαστικά, ταξίδια, λιπαντικά, φίλτρα, τακάκια, μπαταρίες καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες για τον επαγγελματία και φίλο του φορτηγού και του λεωφορείου. Στείλτε τώρα τη συμμετοχή σας με όποιο τρόπο θέλετε: Mε Fax στο 210 3608131, με Ε-mail στο: info@troxoikaitir.gr με το ταχυδρομείο στη Διεύθυνση του περιοδικού: ΤΡΟΧΟΙ & TIR, Ιπποκράτους 91, 10680, Αθήνα.  Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να αναφέρετε τη φράση «συμμετοχή στις κληρώσεις», το ονοματεπώνυμό σας, το επάγγελμα σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Εμείς δηλώνουμε, ότι αυτά τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την κλήρωση και για την αποστολή των δώρων προς τους τυχερούς. Τελευταία ημέρα παραλαβής συμμετοχών, η Δευτέρα 22 Απριλίου 2013.

PreviousNext