Τροχοί & TIR

Νέο Setra LE

Βρεθήκαμε στην έδρα της Setra για την πρώτη δοκιμή των νέων MultiClass 400 UL business Euro 6. Μεγαλύτερη έκπληξη πάντως, από τα νέα λεωφορεία που δεν είχαν παρουσιαστεί στην έκθεση Busworld, ήταν ότι, στα μελλοντικά σχέδια του κατασκευαστή είναι το λανσάρισμα, όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία, η Setra ετοιμάζει λεωφορείο LE, χαμηλής δηλαδή, εισόδου! Πρόκειται για σημαντική είδηση για την οποία οι μηχανικοί και τα στελέχη της Setra δεν παραθέτουν κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά προς το παρόν, αλλά μόνο μία καλλιτεχνική απεικόνιση της σχεδιαστικής γραμμής του νέου μοντέλου που δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον.
από Βασίλης Δαραμούσκας | Κυριακή 01/12/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Βρεθήκαμε στην έδρα της Setra για την πρώτη δοκιμή των νέων MultiClass 400 UL business Euro 6. Μεγαλύτερη έκπληξη πάντως, από τα νέα λεωφορεία που δεν είχαν παρουσιαστεί στην έκθεση Busworld, ήταν ότι, στα μελλοντικά σχέδια του κατασκευαστή είναι το λανσάρισμα, όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία, η Setra ετοιμάζει λεωφορείο LE, χαμηλής δηλαδή, εισόδου!
Πρόκειται για σημαντική είδηση για την οποία οι μηχανικοί και τα στελέχη της Setra δεν παραθέτουν κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά προς το παρόν, αλλά μόνο μία καλλιτεχνική απεικόνιση της σχεδιαστικής γραμμής του νέου μοντέλου που δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

PreviousNext