Τροχοί & TIR

Φρεσκάρισμα με ουσία

Με ένα καλαίσθητο φρεσκάρισμα στον τίτλο του, το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR υποδέχεται την καινούργια χρονιά, θέλοντας να στείλει το μήνυμα της ανανέωσης στους αναγνώστες του, μήνυμα που φυσικά ανταποκρίνεται στην ουσία της ύλης του και κυρίως στην εγκυρότητα των περιεχομένων του. Είναι επιβεβαιωμένο, ότι οι αναγνώστες μας επιλέγουν το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR, για τον πλούτο και την ποιότητα της ενημέρωσης που ανελλιπώς παρέχει κάθε μήνα. Η συντακτική του ομάδα παράγει ειδήσεις, παράγει πληροφόρηση, παράγει ζωντανά ρεπορτάζ, παρουσιάζει όλη τη σχετική με το αντικείμενό μας επικαιρότητα. Η ύλη είναι πάντα πρωτογενής, προϊόν δημοσιογραφικής δουλειάς της συντακτικής του ομάδας, καθώς και των συνεργατών μας στο εξωτερικό. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR η λέξη «αποκλειστικό» δεν χρησιμοποιείται, γιατί διαφορετικά, θα έπρεπε να συνοδεύει το σύνολο σχεδόν της ύλης, πλην φυσικά των ανακοινώσεων και των δελτίων τύπου των εταιρειών (που αποτελούν τη βάση της ύλης άλλων περιοδικών).
από Μανώλης Αγριμανάκης | Παρασκευή 03/01/2014 - 13:20
Κοινοποίηση στα Social Media

Με ένα καλαίσθητο φρεσκάρισμα στον τίτλο του, το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR υποδέχεται την καινούργια χρονιά, θέλοντας να στείλει το μήνυμα της ανανέωσης στους αναγνώστες του, μήνυμα που φυσικά ανταποκρίνεται στην ουσία της ύλης του και κυρίως στην εγκυρότητα των περιεχομένων του.
Είναι επιβεβαιωμένο, ότι οι αναγνώστες μας επιλέγουν το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR, για τον πλούτο και την ποιότητα της ενημέρωσης που ανελλιπώς παρέχει κάθε μήνα. Η συντακτική του ομάδα παράγει ειδήσεις, παράγει πληροφόρηση, παράγει ζωντανά ρεπορτάζ, παρουσιάζει όλη τη σχετική με το αντικείμενό μας επικαιρότητα. Η ύλη είναι πάντα πρωτογενής, προϊόν δημοσιογραφικής δουλειάς της συντακτικής του ομάδας, καθώς και των συνεργατών μας στο εξωτερικό. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR η λέξη «αποκλειστικό» δεν χρησιμοποιείται, γιατί διαφορετικά, θα έπρεπε να συνοδεύει το σύνολο σχεδόν της ύλης, πλην φυσικά των ανακοινώσεων και των δελτίων τύπου των εταιρειών (που αποτελούν τη βάση της ύλης άλλων περιοδικών).

PreviousNext