Τροχοί & TIR

Ακόμα μία άδεια σιδηρόδρομου

Η σιδηροδρομική εταιρεία Tef Logistica Feroviara SRL από τη Ρουμανία, ζήτησε άδεια από την Ελληνική Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ), προκειμένου να δραστηριοποιηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χ
Πέμπτη 08/11/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η σιδηροδρομική εταιρεία Tef Logistica Feroviara SRL από τη Ρουμανία, ζήτησε άδεια από την Ελληνική Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ), προκειμένου να δραστηριοποιηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας μας.

Η εν λόγω εταιρεία εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα ανοίγοντας υποκατάστημα και κοινοποίησε στη ΡΑΣ την -υπ’ αριθμόν RO0120160002- ευρωπαϊκή σιδηροδρομική άδεια, καταθέτοντας την πρόθεσή της να δραστηριοποιηθεί στη σιδηροδρομική υποδομή της χώρας μας, εκτελώντας εμπορευματικές σιδηροδρομικές μεταφορές.

Οι ιθύνοντες της Tef Logistica Feroviara SRL εκτιμούν πως η εταιρεία θα ξεκινήσει τη δραστηριότητά της στις αρχές του επόμενου έτους, αμέσως μόλις λάβει το Πιστοποιητικό Ασφαλείας από τη ΡΑΣ. Αξίζει να υπενθυμίσουμε, τέλος, πως η Tef Logistica Feroviara SRL είναι η 2η ρουμάνικη σιδηροδρομική εταιρεία που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα, καθώς η αρχή έγινε με τη Grup Feroviar Roman SA.

Στο ίδιο τεύχος #367

PreviousNext