Τροχοί & TIR

Αλλαγή φρουράς στην Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, ανακοίνωσε ο κ. Ιωάννης Πετρόπουλος κατά την τελευταία συνεδρί
Δευτέρα 28/01/2019 - 11:55
Κοινοποίηση στα Social Media
O κ. Ιωάννης Πετρόπουλος (4ος από αριστερά, πλάι στην κα. Θάλεια Αγριμανάκη) πλαισιωμένος από την ομάδα της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Transport Show 2016.
O κ. Ιωάννης Πετρόπουλος (4ος από αριστερά, πλάι στην κα. Θάλεια Αγριμανάκη) πλαισιωμένος από την ομάδα της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Transport Show 2016.

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, ανακοίνωσε ο κ. Ιωάννης Πετρόπουλος κατά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της εταιρείας.

Η αποχώρηση θα πραγματοποιηθεί μετά την Τακτική Γενική Συνέλευση του 2019 που αναμένεται να λάβει χώρα περί τα μέσα Απριλίου και ο λόγος είναι η συνταξιοδότηση του κ. Ιωάννη Πετρόπουλου, ο οποίος βρίσκεται στην εταιρεία 49 χρόνια και κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου από το 1975. Σε αναγνώριση της προσφοράς του, το ΔΣ αποφάσισε να του απονείμει τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου μετά την αποχώρησή του.

Στην ίδια συνεδρίαση -και κατόπιν εισήγησης των Επιτροπών Στελεχών και Υποψηφιοτήτων- το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε παμψηφεί, τον κ. Ιωάννη Πετρόπουλο να διαδεχθεί στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ο κ. Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος θα γίνει και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα, είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με Executive MBA από το ALBA και διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών σε θέσεις πωλήσεων και γενικής διεύθυνσης. Από το 2010 έως σήμερα εργάζεται στην Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, έχοντας τη θέση του Γενικού Διευθυντή του τομέα ΟΣΤΡΕΑ, με αντικείμενο την πώληση λιπαντικών Shell, συσσωρευτών και ελαστικών, καθώς και του τομέα αγροτικών μηχανημάτων Kubota. Από το 2013 είναι και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της εταιρείας και από τον Ιανουάριο του 2018 εκτελεί καθήκοντα αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου.

PreviousNext