Τροχοί & TIR

Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, Isuzu, Scania

Το τμήμα λεωφορείων της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ είχε πολλή δουλειά σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης Transport Show 2018, καθώς Scania και Isuzu είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στη χώρα μας, ενώ το κλίμα ήταν
Σάββατο 24/11/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το τμήμα λεωφορείων της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ είχε πολλή δουλειά σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης Transport Show 2018, καθώς Scania και Isuzu είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στη χώρα μας, ενώ το κλίμα ήταν γιορτινό καθώς, συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από την έναρξη της συνεργασίας με την Isuzu Λεωφορεία.

Η Πετρόπουλος έδειξε πόσο σέβεται τον Έλληνα λεωφορειούχο, με στελέχη του κατασκευαστή να έρχονται απευθείας από τα κεντρικά για να συναντήσουν τους πελάτες τους στη χώρα μας. Το Isuzu Novo σε τουριστική έκδοση, στα 7,3 μέτρα μήκος, με φουλ δερμάτινο σαλόνι τύπου «Prestige» δάπεδο σε λουκ ξύλου, και 29+1+1 θέσεις είναι ένα midi λεωφορείο, με εκμετάλλευση και μεταφορικές ικανότητες που, ελάχιστοι κατασκευαστές μπορούν να πλησιάσουν. Η Isuzu δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει από την «καυτή» τα τελευταία χρόνια κατηγορία των χαμηλοδάπεδων 8μετρων αστικών: το NovoCiti Life είναι το απαύγασμα της τεχνογνωσίας του κατασκευαστή, με πολλά οφέλη για τον ιδιοκτήτη και μειωμένο κόστος ιδιοκτησίας χάρη και στον κινητήρα 5,2 λίτρων της Isuzu.

Η τελευταία γενιά του Scania Touring HD με πολλές ουσιαστικές βελτιώσεις, ήταν φυσικά, το κύριο έκθεμα της εταιρείας, ανανεωμένο και πιο πλούσιο από ποτέ σε εξοπλισμό. Η γραμμή μετάδοσης κίνησης είναι ό,τι πιο προηγμένο διαθέτει ο Σουηδός κατασκευαστής στη γκάμα του, και η φήμη του πούλμαν στη χώρα μας είναι μοναδική. Με δύο άξονες, στα 12,08 μέτρα μήκους, τον 13λιτρο Scania DC13 μόνο με SCR και 410 hp με 51+1+1 θέσεις, τα εχέγγυα για ένα από τα πιο αποδοτικά και με το μεγαλύτερο πρεστίζ λεωφορεία της αγοράς είναι εκεί, και ο πειρασμός μεγάλος.

PreviousNext