Τροχοί & TIR

Αποχαιρετούν τον Δημήτρη Κοντομηνά

Τον ιδρυτή της Interamerican, Δημήτρη Κοντομηνά, αποχαιρετούν τα μέλη του Δ.Σ. της ασφαλιστικής εταιρείας εκφράζοντας τη λύπη τους για την απώλεια του ιδρυτή της εταιρείας. Στην ανακοίνωσή τους, ο Γ
Παρασκευή 11/03/2022 - 10:59
Κοινοποίηση στα Social Media

Τον ιδρυτή της Interamerican, Δημήτρη Κοντομηνά, αποχαιρετούν τα μέλη του Δ.Σ. της ασφαλιστικής εταιρείας εκφράζοντας τη λύπη τους για την απώλεια του ιδρυτή της εταιρείας. Στην ανακοίνωσή τους, ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTERAMERICAN και ο Willem Van Duin, πρώην Πρόεδρος της ACHMEA, αναφέρουν μεταξύ άλλων:

Ο θάνατος του Δημήτρη Κοντομηνά είναι μια μεγάλη απώλεια για όλους εμάς που ανήκουμε στην οικογένεια της INTERAMERICAN αλλά και για την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα. Από την ίδρυσή της το 1969, η INTERAMERICAN, η εταιρεία που ίδρυσε ο ίδιος, έγινε συνώνυμη της ασφάλισης στην Ελλάδα, καθιερώνοντάς την ως μια από τις πιο ισχυρές επιχειρήσεις χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και ένα από τα πιο εμβληματικά brands της χώρας. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς υπήρξε πρωτοπόρος, ανοίγοντας νέους δρόμους για την ανάπτυξη της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς για πάνω από τρεις δεκαετίες. Το πάθος, η γενναιοδωρία, και η φροντίδα για τον άνθρωπο είναι αξίες που μεταλαμπάδεψε σε όλους που αποτελούν μέλη της οικογένειας της INTERAMERICAN.

PreviousNext