Τροχοί & TIR

Αττική οδός: Κλείνει η έξοδος προς Μαρκόπουλο

Πώς θα κινούνται οι οδηγοί
Τρίτη 06/02/2024 - 16:14
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Αττική Οδός
Φωτό: Αττική Οδός

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 06/02/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 07/02/2024, η έξοδος της Αττικής Οδού προς Μαρκόπουλο (κόμβος 20) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο καθώς και o συνδετήριος κλάδος από Αεροδρόμιο προς Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

  • Οι διερχόμενοι από Ελευσίνα με προορισμό το Μαρκόπουλο, μπορούν να κινηθούν δεξιά στη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου προς «Κορωπί» και στη συνέχεια στη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου να στρίψουν στα φανάρια αριστερά με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.
  • Οι διερχόμενοι από Αεροδρόμιο με προορισμό το Μαρκόπουλο, μπορούν να κινηθούν προς «Βάρη Κορωπί» μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, όπου θα στρίψουν στα φανάρια αριστερά με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.
    Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου (www.aodos.gr/live-streaming/).

PreviousNext