Τροχοί & TIR

Διακοπή κυκλοφορίας μακράς διάρκειας στον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνας-Κορίνθου

Εργασίες κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων διάρκειας 4 μηνών θα επιφέρουν ρυθμίσεις και διακοπές στην κυκλοφορία οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνας-Κορίνθου στο ύψος των Αγ. Θεοδώρων. Ειδικότερα
Τετάρτη 03/11/2021 - 12:20
Κοινοποίηση στα Social Media

Εργασίες κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων διάρκειας 4 μηνών θα επιφέρουν ρυθμίσεις και διακοπές στην κυκλοφορία οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνας-Κορίνθου στο ύψος των Αγ. Θεοδώρων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Κορινθίας θα εφαρμοστεί προσωρινή ρύθμιση-διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και ειδικότερα στο βόρειο/ δεξιό παράπλευρο του Αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα-Κόρινθος, στα διοικητικά όρια του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων περί τη χ.θ. 58.100 έως τη χ.θ. 59.500 της κεντρικής αρτηρίας του Αυτοκινητόδρομου.

Οι εν λόγω εργασίες θα διαρκέσουν για τέσσερις (4) μήνες και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν χαρακτήρα μακράς διάρκειας.

Η κίνηση των οχημάτων θα εξυπηρετείται μέσω της Κάτω Διάβασης Κ023 (περί τη χ.θ. 58.075), σε συνδυασμό με την Π.Ε.Ο.Α.Κ. και την Κάτω Διάβαση Κ024 (περί τη χ.θ. 59.908).

Οι παρόδιες ιδιοκτησίες θα εξυπηρετούνται κανονικά.

PreviousNext