Με σημερινή (10/1/22) απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής παρατείνονται οι διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και στην παραλιακή του Αλεποχωρίου.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να παραταθεί η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 57.000 και 58.500, κατά το χρονικό διάστημα από 11.01.2022 έως 11.02.2022, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλακτικά μέσω του Δεξιού Παραπλεύρου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (Βόρειος Παράδρομος).

Στο Αλεποχώρι

Επίσης, με άλλη απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, παρατείνεται η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Παραλιακή Οδό Αλεποχωρίου - Ψάθας, 1.500 μ. από το ύψος της συμβολής της με την Ε.Ο. Μεγάρων – Αλεποχωρίου, μέγιστου μήκους 1.250 μ., κατά το χρονικό διάστημα από 11.01.2022 έως 11.02.2022, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος και κατολισθήσεων βράχων από παρακείμενο ορεινό όγκο.

Στη διάρκεια των παραπάνω εργασιών διάρκειας ενός μήνα, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλακτικά, ως εξής:

α) στην κατεύθυνση από Αλεποχώρι προς Ψάθα: Ε.Ο Μεγάρων/ Αλεποχωρίου – Ν.Ε.Ο.Α.Κ. – Π.Ε.Ο.Α.Θ. – Ε.Ο Βιλλίων/Πόρτο Γερμενού.

β) στην κατεύθυνση από Ψάθα προς Αλεποχώρι: Ε.Ο Βιλλίων/ Πόρτο Γερμενού - Π.Ε.Ο.Α.Θ. – Ν.Ε.Ο.Α.Κ. – Ε.Ο Μεγάρων/ Αλεποχωρίου.