Τροχοί & TIR

Διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή στον κόμβο Ιωνίας-Διαβατών. Οι εναλλακτικές διαδρομές

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη χιλιομετρική θέση (χ.θ.) 317+620 έως την 320+615 χ.θ. της Εγνατίας Οδού θα εφαρμοστούν για την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης φωτεινής πινακίδας μεταβλητού μ
Παρασκευή 13/01/2023 - 10:48
Κοινοποίηση στα Social Media

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη χιλιομετρική θέση (χ.θ.) 317+620 έως την 320+615 χ.θ. της Εγνατίας Οδού θα εφαρμοστούν για την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης φωτεινής πινακίδας μεταβλητού μηνύματος (VMS) στην 319+960 χ.θ. της Εγνατίας Οδού. 

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με εκτροπή των οχημάτων σε άλλες λωρίδες, ενώ θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην είσοδο του Α/Κ Ιωνίας-Διαβατών με κατεύθυνση προς Σέρρες-Καβάλα διαμέσου της Ε.Ο. (02) Θεσσαλονίκης-Εδέσσης. 

-Συνεπεία των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στην Ε.Ο. (02) Θεσσαλονίκης-Εδέσσης με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και επιθυμούν να κινηθούν προς Σέρρες-Καβάλα θα διεξάγεται ευθεία προς την οδό Ν. Μοναστηρίου έως το ύψος του Κορδελιού όπου θα εισέρχονται στη δυτική εσωτερική περιφερειακή οδό (ρεύμα πορείας προς ανατολικά) και εν συνέχεια θα εισέρχονται στην οδό Λαγκαδά ρεύμα προς έξοδο πόλης, προκειμένου να κινηθούν προς Σέρρες-Καβάλα ή θα συνεχίζουν ευθεία προκειμένου να εισέλθουν στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης -Μουδανίων για να κινηθούν προς Χαλκιδική. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στην Ε.Ο. (02) Θεσσαλονίκης-Εδέσσης με κατεύθυνση προς Έδεσσα και επιθυμούν να κινηθούν προς Σέρρες-Καβάλα θα διεξάγεται μέσω της εισόδου στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα/ΠΑΘΕ έως τον Α/Κ Καλοχωρίου, είσοδο στην Α.Θ.Ε. ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη, διαμέσου του κόμβου Α/Κ 16 είσοδο στη δυτική εσωτερική περιφερειακή οδό (ρεύμα πορείας προς ανατολικά) και εν συνέχεια θα εισέρχονται στην οδό Λαγκαδά ρεύμα προς έξοδο πόλης προκειμένου να κινηθούν προς Σέρρες-Καβάλα ή θα συνεχίζουν ευθεία προκειμένου να εισέλθουν στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης -Μουδανίων για να κινηθούν προς Χαλκιδική. 

Επισημαίνεται ότι η κίνηση των οχημάτων επί της Εγνατίας Οδού (ρεύμα πορείας προς Σέρρες-Καβάλα) με κατεύθυνση από Αθήνα-ΠΑΘΕ προς την έξοδο του Α/Κ Ιωνίας - Διαβατών θα διεξάγεται κανονικά.

PreviousNext