Τροχοί & TIR

Κλήρωση για ταξί 6-9 θέσεων

Ανακοινώθηκε από το υπ. Μεταφορών η διενέργεια Ηλεκτρονικής Κλήρωσης Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ. )-ΤΑΞΙ αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 04 Οκτωβρίου, ώρα 11:00 π.μ. θα διεξαχθεί στο γραφ
Παρασκευή 30/09/2022 - 14:24
Κοινοποίηση στα Social Media

Ανακοινώθηκε από το υπ. Μεταφορών η διενέργεια Ηλεκτρονικής Κλήρωσης Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ. )-ΤΑΞΙ αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 04 Οκτωβρίου, ώρα 11:00 π.μ. θα διεξαχθεί στο γραφείο 305 (γραφείο Δ/ντή Επιβατικών Μεταφορών) στον 3ο όροφο του κτιρίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Παπάγου) η ηλεκτρονική κλήρωση για την αντικατάσταση υφιστάμενων αδειών κυκλοφορίας Επιβατηγών Δημοσίας Χρήσης (ΕΔΧ)-ΤΑΞΙ οχημάτων με αντίστοιχες Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) -ΤΑΞΙ οχημάτων έξι έως εννέα (6-9) θέσεων με έδρα στην νήσο Θήρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Υπενθυμίζεται ότι τυχόν ενδιαφερόμενοι δύνανται να παρίστανται στις ανωτέρω ηλεκτρονικές κληρώσεις ως παρατηρητές χωρίς δικαίωμα παρέμβασης επί της διαδικασίας και με την τήρηση των κανόνων και των μέτρων προστασίας, όπως έχουν οριστεί στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοΐου covid-19.

PreviousNext