Τροχοί & TIR

Έδινε εξετάσεις με το κινητό τυλιγμένο στο πόδι του

Στο πόδι του είχε τυλιγμένο ένα κινητό, στο χέρι του ένα ρολόι που ήταν κάμερα, στο αυτί του είχε μια ψείρα, έναν πομποδέκτη και άλλα ηλεκτρονικά. Ο λόγος γίνεται για έναν 41χρονο αλλοδαπό που προσπ
Τρίτη 22/11/2022 - 16:03
Κοινοποίηση στα Social Media

Στο πόδι του είχε τυλιγμένο ένα κινητό, στο χέρι του ένα ρολόι που ήταν κάμερα, στο αυτί του είχε μια ψείρα, έναν πομποδέκτη και άλλα ηλεκτρονικά.

Ο λόγος γίνεται για έναν 41χρονο αλλοδαπό που προσπάθησε να πετύχει στις θεωρητικές εξετάσεις για απόκτηση άδειας οδήγησης, αλλά απέτυχε παταγωδώς. Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ενώ αναζητείται ο συνεργός του (δάσκαλος της Σχολής στην οποία είχε απευθυνθεί).

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διεξαγωγής επίσημων εξετάσεων για την απόκτηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ο κατηγορούμενος κατελήφθη από εξεταστή να φέρει πάνω του τεχνικό εξοπλισμό, προκειμένου να λάβει βοήθεια στις εξετάσεις.

Ανωτέρω αστυνομικοί προσήλθαν στο εξεταστικό κέντρο, οδήγησαν τον 41χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου και συνελήφθη.

Σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

  • ακουστικό, τύπου ψείρα, που είχε στο αυτί του

  • ηλεκτρονική συσκευή με ενσωματωμένη κάρτα SIM

  • κινητό τηλέφωνο, που είχε τυλιγμένο στο πόδι του

  • ρολόι χειρός, με ενσωματωμένη κάμερα

Κατά το παρελθόν έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος του συνεργού του, για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του.

PreviousNext