Τροχοί & TIR

Έκθεση Λεωφορείου «Busworld Βελγίου 2013» με Σημαντικές Πρεμιέρες

Η μεγαλύτερη έκθεση λεωφορείου στον κόσμο, η γνωστή Busworld του Βελγίου θα διοργανωθεί όπως πάντα στο εκθεσιακό κέντρο Xpo της πόλης Κόρτραϊκ, από 18 έως 23 Οκτωβρίου 2013. Η διευθύντρια της διοργανώτριας Αρχής, Mieke Glorieux αναφέρει ότι, έχουν κλειστεί όλοι οι εκθεσιακοί χώροι από 380 εκθέτες που προέρχονται από 32 χώρες. Αυτά τα νούμερα είναι μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα της διοργάνωσης του 2011 ενώ, οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι, και ο αριθμός των επισκεπτών θα είναι μεγαλύτερος από την προηγούμενη Busworld που συγκέντρωσε 31.698 επαγγελματίες του λεωφορείου. Κατασκευαστές και προμηθευτές, παραδοσιακά εκθέτουν τα νέα τους μοντέλα στην Busworld, με πολλές πρεμιέρες να λαμβάνουν χώρα και μεγάλη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης. Το Τροχοί & TIR είναι για ακόμη μία φορά media partner της διοργάνωσης για την ελληνική αγορά. Στη φετινή διοργάνωση αναμένονται πολλές πρεμιέρες κυρίως εξαιτίας της έναρξης καθολικής ισχύος των νέων αντιρρυπαντικών προδιαγραφών Euro 6 που συνέπεσε με το λανσάρισμα νέων μοντέλων λεωφορείων όλων των κατηγοριών. Κύρια θεματική της φετινής διοργάνωσης θα είναι σειρά σεμιναρίων με θέμα τη βιώσιμη κινητικότητα των ανθρώπων στις πόλεις, τα συστήματα BRT όπου τα αστικά λεωφορεία συναγωνίζονται τα μέσα σταθερής τροχιάς, η εκτεταμένη χρήση ηλεκτρονικών στα οχήματα τελευταίας γενιάς και τα ηλεκτρικά οχήματα. Στο επόμενο τεύχος του Τ&Τ θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ από το Βέλγιο με όλα τα νέα μοντέλα και τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου του λεωφορείου.
Δευτέρα 30/09/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η μεγαλύτερη έκθεση λεωφορείου στον κόσμο, η γνωστή Busworld του Βελγίου θα διοργανωθεί όπως πάντα στο εκθεσιακό κέντρο Xpo της πόλης Κόρτραϊκ, από 18 έως 23 Οκτωβρίου 2013. Η διευθύντρια της διοργανώτριας Αρχής, Mieke Glorieux αναφέρει ότι, έχουν κλειστεί όλοι οι εκθεσιακοί χώροι από 380 εκθέτες που προέρχονται από 32 χώρες. Αυτά τα νούμερα είναι μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα της διοργάνωσης του 2011 ενώ, οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι, και ο αριθμός των επισκεπτών θα είναι μεγαλύτερος από την προηγούμενη Busworld που συγκέντρωσε 31.698 επαγγελματίες του λεωφορείου. Κατασκευαστές και προμηθευτές, παραδοσιακά εκθέτουν τα νέα τους μοντέλα στην Busworld, με πολλές πρεμιέρες να λαμβάνουν χώρα και μεγάλη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης. Το Τροχοί & TIR είναι για ακόμη μία φορά media partner της διοργάνωσης για την ελληνική αγορά.

Στη φετινή διοργάνωση αναμένονται πολλές πρεμιέρες κυρίως εξαιτίας της έναρξης καθολικής ισχύος των νέων αντιρρυπαντικών προδιαγραφών Euro 6 που συνέπεσε με το λανσάρισμα νέων μοντέλων λεωφορείων όλων των κατηγοριών. Κύρια θεματική της φετινής διοργάνωσης θα είναι σειρά σεμιναρίων με θέμα τη βιώσιμη κινητικότητα των ανθρώπων στις πόλεις, τα συστήματα BRT όπου τα αστικά λεωφορεία συναγωνίζονται τα μέσα σταθερής τροχιάς, η εκτεταμένη χρήση ηλεκτρονικών στα οχήματα τελευταίας γενιάς και τα ηλεκτρικά οχήματα.

Στο επόμενο τεύχος του Τ&Τ θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ από το Βέλγιο

με όλα τα νέα μοντέλα και τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου του λεωφορείου.

PreviousNext