Τροχοί & TIR

Truck Show North 2013

Η μεγάλη γιορτή του φορτηγού στη Βόρεια Ελλάδα έφτασε! Το τριήμερο 25-26-27 Οκτωβρίου η καρδιά του φορτηγού θα χτυπάει στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών όπου θα πραγματοποιηθεί το Truck Show North, ένας θεσμός ο οποίος καθιερώθηκε το 2006 από την Εκδόσεις Αγριμανάκη α.ε. Δυναμική προβλέπεται η παρουσία τόσο φτιαγμένων όσο και απλών φορτηγών από διάφορες περιοχές της χώρας. Εκεί θα είναι επίσης τα σπουδαιότερα club φορτηγού της Ελλάδας καθώς και χιλιάδες φίλοι του φορτηγού. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με εντυπωσιακά οχήματα τα οποία θα είναι παρατεταγμένα σε ειδικό χώρο, να δούνε τη μεγάλη παρέλαση καθώς και να ζήσουν από κοντά τις συναρπαστικές κόντρες από τα αγωνιστικά φορτηγά. Οι κόντρες αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου και οι οδηγοί των αγωνιστικών οχημάτων θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα με τους αγώνες dragster και slalom. Ο φωτογραφικός φακός του ΤΡΟΧΟΙ & TIR θα βρίσκεται στις Σέρρες καλύπτοντας την εκδήλωση και σε επόμενο τεύχος θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ.
από Παύλος Μαυρομύτης | Πέμπτη 03/10/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η μεγάλη γιορτή του φορτηγού στη Βόρεια Ελλάδα έφτασε!

Το τριήμερο 25-26-27 Οκτωβρίου η καρδιά του φορτηγού θα χτυπάει στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών όπου θα πραγματοποιηθεί το Truck Show North, ένας θεσμός ο οποίος καθιερώθηκε το 2006 από την Εκδόσεις Αγριμανάκη α.ε. Δυναμική προβλέπεται η παρουσία τόσο φτιαγμένων όσο και απλών φορτηγών από διάφορες περιοχές της χώρας. Εκεί θα είναι επίσης τα σπουδαιότερα club φορτηγού της Ελλάδας καθώς και χιλιάδες φίλοι του φορτηγού. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με εντυπωσιακά οχήματα τα οποία θα είναι παρατεταγμένα σε ειδικό χώρο, να δούνε τη μεγάλη παρέλαση καθώς και να ζήσουν από κοντά τις συναρπαστικές κόντρες από τα αγωνιστικά φορτηγά. Οι κόντρες αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου και οι οδηγοί των αγωνιστικών οχημάτων θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα με τους αγώνες dragster και slalom.

Ο φωτογραφικός φακός του ΤΡΟΧΟΙ & TIR θα βρίσκεται στις Σέρρες καλύπτοντας την εκδήλωση και σε επόμενο τεύχος θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ.

PreviousNext