Τροχοί & TIR

Ελεγκτές ΚΤΕΟ

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των θεωρητικών και γραπτών εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ. Στις εξετάσεις δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι
Τετάρτη 26/02/2020 - 12:09
Κοινοποίηση στα Social Media

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των θεωρητικών και γραπτών εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ.

Στις εξετάσεις δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι υποψήφιοι υποβάλλουν έγκαιρα στη Διεύθυνση Εποπτείας και Ελέγχου (Δ36) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 για την κατηγορία των ελαφρών οχημάτων και μέχρι και την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 για την κατηγορία των βαρέων οχημάτων συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 και ώρα 12:00 π.μ. για τους υποψήφιους ελεγκτές ελαφρών οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ και για τους υποψήφιους ελεγκτές βαρέων οχημάτων την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 και ώρα 12:00 π.μ. στο αμφιθέατρο του κτιρίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (οδός Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου-Χολαργού).

Οι εξεταζόμενοι πρέπει να προσέλθουν στον χώρο εξέτασης τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν από την έναρξη της εξέτασης, ενώ οι υποψήφιοι ελεγκτές ελαφρών οχημάτων που έχουν ολοκληρώσει και την παρακολούθηση της ειδικής επιμόρφωσης για τα βαρέα οχήματα, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση των βαρέων οχημάτων, μόνον εφόσον κριθούν επιτυχόντες στη γραπτή εξέταση των ελαφρών οχημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εποπτείας Τεχνικών Ελέγχων Οχημάτων, τηλ. 210 6508111 – 210 6508473.

PreviousNext